پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

لوگو ایرباس

وضعیت غول هواپیما سازی چندان جالب نیست

هواپیماسازی ایرباس اعلام کرد تعداد هواپیماهای تحویل داده شده از سوی این شرکت در ماه گذشته میلادی آوریل ۲۰۲۰ برای دومین ماه پیاپی کاهش یافته است. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی ایرباس، تعداد هواپیماهای تحویل داده شده از سوی این غول هواپیماسازی اروپایی در ماه گذشته […]

سبحان قالیباف
شنبه - ۳ خرداد ۱۳۹۹

هواپیماسازی ایرباس اعلام کرد تعداد هواپیماهای تحویل داده شده از سوی این شرکت در ماه گذشته میلادی آوریل ۲۰۲۰ برای دومین ماه پیاپی کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی ایرباس، تعداد هواپیماهای تحویل داده شده از سوی این غول هواپیماسازی اروپایی در ماه گذشته میلادی آوریل ۲۰۲۰ برای دومین ماه پیاپی کاهش یافته و در مجموع به تنها ۱۴ فروند هواپیما رسیده است.

این شرکت در ماه گذشته میلادی ۱۲ فروند هواپیمای سری A۳۲۰ و دو فروند هواپیمای پهن پیکر از سری A۳۳۰ و A۳۵۰ را تحویل ایرلاین‌های فعال در کشورهای مختلف جهان داده است که این رقم کمتر از نصف ۳۶ فروندی است که در ماه قبل از آن مارس ۲۰۲۰ تحویل شرکت‌های هواپیمایی داده شده بود.

این بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی ایرباس به نقل از وب سایت simpleflying نشان می‌دهد که میزان تحویل هواپیماهای این شرکت نسبت به مارس ۶۰ درصد کاهش یافته و این در حالی است که نرخ تحویل هواپیماهای ایرباس در ماه مارس نیز نسبت به ماه قبل از آن یعنی فوریه ۳۵ درصد کاهش یافته بود.

شرکت هواپیماسازی ایرباس کمتر از یک ماه پیش با انتشار یک گزارش از عملکرد مالی خود در سه ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد که نشان می داد ایرباس با یک کاهش بی سابقه در سود عملیاتی خود در این بازه زمانی، فصل نخست سال ۲۰۲۰، مواجه بوده است. ایرباس که بدون شک یکی از بزرگترین شرکتهای هواپیماسازی در اروپا و جهان به شمار می رود، در این گزارش اعلام کرده بود که تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا که بیشترین صدمه و آسیب را به صنعت هوایی جهان وارد کرده است، میزان سود عملیاتی آن ۴۹ درصد کاهش یافته است و به ۲۸۱ میلیون یورو معادل ۲۴۴.۶ میلیون پوند رسیده است. همچنین این گزارش نشان می‌داد که میزان درآمدزایی ایرباس نیز تحت تاثیر همه گیری و شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا با ۱۵ درصد کاهش به ۱۰.۶۳۱ میلیارد یورو رسیده که به‌گفته ایرباس، این بزرگترین بحران صنعت هوایی در تاریخ جهان به شمار می رود.

از آنجایی که شیوع گسترده ویروس کرونا تاکنون شرکت های هواپیمایی هواپیماسازی و تامین کننده قطعات مورد نیاز آنها را به شدت تحت تاثیر قرار داده و به عقیده بسیاری از کارشناسان این صنعت را فلج کرده، این غول هواپیماسازی اروپایی فعلا از ارائه و انتشار چشم انداز سودآوری خود در سال جاری میلادی صرف نظر کرده است.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

تعهد یک شرکت هواپیمایی به اجرا دقیق پروتکل های بهداشتی

تعدیل نیرو این بار در رولز رویس کلید خورد

اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه مهرآباد 77 درصد کاهش یافت

هیچ فردی در حوزه هوانوردی اجازه اظهارنظر ندارد

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی