مدیرعامل شرکت برق مپنا اعلام کرد ایستگاه شارژ مانند پمپ بنزین نیست و احتیاج به یک شبکه دیجیتالی دارد و همه چیز از راه دور انجام میشود.
به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛
موسی رفان، مدیرعامل شرکت برق مپنا، اعلام کرد ایستگاه شارژ مانند پمپ بنزین نیست و احتیاج به یک شبکه دیجیتالی دارد و همه چیز از راه دور انجام میشود تا 19 اسفندماه 134 ایستگاه شارژ در سراسر کشور و تعدادی در خارج از کشور فعال کردیم در این ایستگاهها 414 شارژ عمومی و ناوگان داریم؛ تاکنون بیش از 11 هزار کاربر تعریف شده است.
وی توضیح داد اینجا خودرو باید شناسایی شود و بعد از شناسایی شارژ کردن شروع میشود؛ تولید محقق شده در سال 1403 حدود هزار و 200 شارژ است. برنامهریزی شده تولید شارژ آینده 32 هزار تا باشد. اولین محصول صادراتی هم همین هفته حمل شد. خودرو نه تنها ناترازی بدتر نمیکند بلکه به آن کم میکند. شارژ وسایل نقلیه قابل تنظیم است.
وی تاکید کرد در رابطه با تعرفه خودروهای برقی قیمت برق تجاری با قیمت حدود 570 تومان است که با همکاری وزارت نیرو طرحی در دست اجرا است که استفاده از شارژرهای خانگی تعرفههای محاسبه شده برای مشترکان قیمت پایه محاسبه شود. برای اتوبوسها هم تعرفه تجاری است که سعی بر آن است که این تعرفه را به قیمت تجاری برسانند.
شادی مالکی، مدیرعامل تاکسیرانی تهران، اعلام کرد ظرفیت باطری خودرویی که به عنوان تاکسی برقی در تهران فعال بوده، 54 کیلو وات است. تقریبا هر یک روز در میان نیاز به شارژ دارد و با هر بار شارژ بین 250 تا 300 کیلومتر پیمایش دارد. هزینه هر بار شارژ تاکسی برقی نیز بین 25 تا 30 هزار تومان است.
وی تاکید کرد در حال حاضر زیرساخت شارژ تاکسی برقی با کنتور خانگی را در کشور نداریم و چنانچه راننده، خودروی برقی خود را از طریق کنتور خانگی شارژ کند با قبضی مواجه میشود که ممکن است نسبت به قبل افزایش فاحشی داشته باشد که این باعث میشود راننده به ایستگاههای درون شهری مراجعه کند و این موضوع انتظار برای شارژ خودرو را طولانی تر میکند.
وی افزود شارژر خانگی به رانندگان خودروی برقی داده شده در خانه معمولا بین هفت تا هشت ساعت طول میکشد که البته این به ظرفیت باطری خودرو بستگی دارد. در شارژ سریع یا DC یعنی ایستگاههای درون شهری این شارژ بین 45 تا 50 دقیقه طول میکشد.
اسفند 1402: مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر، نحوه محاسبه تعرفه مصرف برق ایستگاههای شارژ و هزینه شارژ خودروهای برقی در ایران را توضیح داد.
طبق گفتههای وی، تعرفه شارژ خودروهای برقی، در دسته تعرفههای تجاری محاسبه میشود. بر اساس آییننامه تعرفههای تکمیلی برق و طبق بودجه سال 1403، تعرفه برق واحدهای تجاری به ازای هر کیلووات ساعت 574 تومان است و به همین دلیل، تعرفه شارژ خودروهای برقی نیز به ازای هر کیلووات ساعت، 574 تومان درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه خود را بنویسید