پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

سروش موتور

نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور توسط سروش موتور

شرکت سروش موتور مبنا از آمادگی کامل خود برای تحویل اتوبوس‌های تولیدی در راستای نوسازی و تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور خبر داد.

فاطمه علی اصغری
دوشنبه - ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛

این شرکت با اتکا به زیرساخت‌های ایجادشده در حوزه طراحی و تولید اتوبوس‌های VIP برون‌شهری و اتوبوس‌های درون‌شهری، ظرفیت لازم برای تأمین نیازهای ناوگان شهری و جاده‌ای کشور را فراهم کرده است.

بر اساس اعلام سروش موتور مبنا، توسعه خطوط تولید، بهره‌گیری از توان مهندسی داخلی و به‌کارگیری فناوری‌های روز، زمینه تولید اتوبوس‌هایی با استانداردهای کیفی بالا، ایمنی ارتقایافته و مصرف سوخت بهینه را مهیا کرده است.

سروش موتور

این شرکت هدف از این اقدام را تسریع در روند نوسازی ناوگان فرسوده، ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی و افزایش سطح رضایتمندی مسافران عنوان کرده است.
شرکت سروش موتور مبنا، به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، در سال ۱۴۰۴ بالاترین تعداد تولید اتوبوس VIP برون‌شهری را داشته است.

ویدئو مربوط به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور توسط شرکت سروش موتور را اینجا ببنید:

https://www.aparat.com/v/mpl2094?refererRef=search

انتهای پیام/

برچسب‌ها : سروش موتور

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی