استاندار قزوین در ادامه افزود: تلاش های صورت گرفته بخشی از تحقق شعار ما میتوانیم است که باید در واحدهای تولیدی شکل بگیردو گروه بهمن می تواند الگوی مناسبی در بهره وری و سرعت توسعه تولید و اشتغال در استان باشد. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو به گفته محمد مهدی اعلایی، در جهت رفع […]
به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو
به گفته محمد مهدی اعلایی، در جهت رفع موانع و مشکلات گروه بهمن برای سرمایه گذاری که در استان قزوین با آن مواجه هست کمکخواهیم کرد و در عین حال چنانچه لازم باشد حمایت هایی را در جهت توسعه کار صورت بگیرد، ما این آمادگی را داریم تا در تحققبرنامه های دولت مردمی و صنعت در این استان بهترین فعالیت را داشته باشیم.
در این مراسم علیمرادلو مدیرعامل گروه بهمن ضمن ارائه گزارش از برنامه های توسعه ای گروه بهمن در شرکت بهمن دیزل در خصوصانتقال دو خط تولید به استان قزوین خبر داد و گفت : برنامه های بزرگی برای تولید در استان داریم که با نگاه مثبت دکتر اعلاییاستاندار و مسئولین محترم این موضوع به نتیجه خواهد رسید.
حسین خضری مدیرعامل بهمن دیزل ضمن ارائه گزارشی از افزایش ۱۰۰٪ تولید آن شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته و تولیدکامیونت جدید فورس در ظرفیتهای ۶ و ۸.۵ تن در ماه جاری و همچنین از ارائه کامیون کشنده جدید پر قدرت و با تکنولوژی بالا طی دوماه آینده خبر داد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای بهمن دیزل در تولید انواع کاربری های مورد نیاز ناوگان حمل و نقل باری کشور اظهار داشت: در تکمیلزنجیره ارزش مجموعه در حال انتقال خط تولید شرکت شاسی ساز ایران که تنها تولید کننده شاسی کامیون های سبک و سنگین درکشور است به استان قزوین هستیم که بزرگترین پرس ۵ هزار تنی در کشور را دارد و بدین منظور یک سالن تولید جدید ۶ هزار متری درسایت شماره ۲ شرکت بهمن دیزل در دست ساخت است ، وی گفت: برای انتقال خط تولید این شرکت به قزوین بیش از 100 میلیاردتومان سرمایه گذاری مورد نیاز است که در تابستان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل بهمن دیزل در ادامه از انتقال خط تولید وانت بهمن موتور به استان قزوین خبر داد و گفت: با سرمایه گذاری بیش از 150 میلیارد تومانی با سرعت در حال انجام است و برنامه داریم که حدود ۱۵ هزار دستگاه از این وانت را در سال آینده تولید کنیم و انشااللهاین خط تولید در دهه فجر افتتاح رسمی خواهد شد.
در این بازدید حمید منجی رییس هیات مدیره بهمن دیزل و عضو هیات مدیره گروه بهمن با اشاره به اینکه به پیشنهاد مسئولین قضایی واستانی شرکت پوشینه بافت از سوی گروه بهمن خریداری شد و معضل بزرگی که در موضوع معوقات و مشکلات کارگری ایجاد شده بودتوسط بهمن با همکاری این عزیران مرتفع گردید و حال انتظار داریم که در رفع مشکلات قانونی برای توسعه فعالیت و ایجاد اشتغالفراموش نشویم که در این موضوع دکتر اعلایی قول مساعدت دادند و به همه ادارات و سازمان های استان در رفع مشکلات دستور ویژهصادر فرمودند.
اکبری مدیر عامل صنایع قطعات ایران از شرکت های زیر مجموعه گروه بهمن در بازدید دکتر اعلایی از خطوط پرس این شرکت با اشارهبه شروع طرح توسعه 20 هزار متری و 13.220 متر سوله یکپارچه با ارتفاع 20 متر گفت برنامه توسعه اشتغال 200 نفر در این شرکتو ساخت سالن های جدید به سرعت در حال انجام است و در همین راستا در ماه گذشته نیز یک سوله 1400 متری با ارتفاع 9 متری دراین واحد احداث و به مجموعه این شرکت اضافه شده است.
استاندار قزوین در ادامه به مدیران استانی دستور همکاری همه جانبه دادند و از مدیرعامل شرکت گاز استان خواستند تا مشکلواحدهای تولیدی در خصوص ایستگاه گاز و انشعاب مربوط به طرح توسعه آن به قید فوریت حل شود.
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت، سرپرست شرکت شهرک های صنعتی، مدیرعامل شرکت برق و آب منطقه ای، مدیرکل امورمالیاتی، مدیرعامل شرکت گاز و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در این بازدید استاندار قزوین را همراهی می کردند.
شهر صنعتی البرز نخستین شهر صنعتی کشور در شهرستان البرز واقع شده است و ۹۶۰ واحد تولیدی دارای پروانه دارد.
انتهای پیام/
دیدگاه خود را بنویسید