رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به راهاندازی ۱۴ پایگاه اورژانس بانوان در طول سه سال گذشته، گفت: توسعه این پایگاهها در کلانشهرها و شهرهای مذهبی مانند مشهد مقدس، قم و شیراز است در دستور کار قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو به نقل از وزارت بهداشت، میعادفر بزرگترین چالش اورژانس کشور را فرسوده بودن ناوگان آمبولانس دانست و گفت: باید به هر شکلی شده آمبولانسهای اورژانس نوسازی و نیروهای انسانی مورد نیاز تامین شود. در حال حاضر سه هزار آمبولانس فرسوده در کشور داریم که باید تقویت و نوسازی شوند.
وی به توسعه مناسب اورژانس هوایی در سالهای اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 54 پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است که دو پایگاه دارای هواپیمای بال ثابت و 52 پایگاه دارای بالگرد اورژانس است. اورژانس هوایی در دنیا بسیار گران قیمت است اما ما بودجه مشخص نشان دار در بودجه سنواتی برای اورژانس هوایی نداریم که به این نکته باید توجه ویژهای شود.
افزایش رضایتمندی مردم با موتورلانسها
میعادفر از فعالیت 400 دستگاه موتورلانس فعال در سطح کلانشهرهای کشور خبر داد و افزود: در چندین کلانشهر و شهر بزرگ که ترافیک باعث اختلال در ماموریتهای اورژانس می شود، مشکلاتی داشتیم که با استقرار و فعالیت موتورلانس های اورژانس، زمان رسیدن نیروهای اورژانس بر بالین بیماران و مصدومان به طور قابل توجهی کاهش و رضایتمندی مردم افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در 75 تا 80 درصد از ماموریتهای اورژانس نیازی به انتقال بیماران و مصدومان به مراکز درمانی وجود ندارد، یادآور شد: با بکارگیری تیمهای واکنش سریع در ایام مختلف و مناسبتها، اورژانس دونده و یا موتورلانسهای اورژانس در اینگونه ماموریتها شاهد صرفه جویی در وقت و منابع هستیم.
مراحل نهایی خرید و توزیع 500 دستگاه آمبولانس جدید انجام شده و 230 دستگاه آمبولانس تا یکی دو هفته آینده وارد ناوگان اورژانس میشود.
میعادفر تصریح کرد: مراحل نهایی خرید و توزیع 500 دستگاه آمبولانس جدید انجام شده و 230 دستگاه آمبولانس تا یکی دو هفته آینده وارد ناوگان اورژانس میشود و تا پایان مهرماه امیدواریم سایر آمبولانسها نیز ترخیص و توزیع شود. همچنین مناقصه خرید 800 دستگاه آمبولانس در حال انجام است. در برنامه هفتم توسعه و از امسال قرار است یک درصد از عوارض خودرو برای خرید آمبولانس اختصاص یابد.
انتهای پیام/
دیدگاه خود را بنویسید