پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

پیکاپ خان

نمایان شدن الگوی توسعه در گروه KGM / بازارهای جهانی به استقبال پیکاپ خان می رود

طراحی و ساخت خودروهای شاسی بلند و دو دیفرانسیلی چون نسل سوم رکستون با نام تجاری رکستون G4 در سال ۲۰۱۸ که سومین نسل از پیکاپ های تولید شده در سانگ یانگ تحت عنوان موسو (رکستون اسپرت) یکی از همان دستاوردهای ایجاد زیرساخت ها با سرمایه گذاری خارجی در کمپانی سانگ یانگ است.

فاطمه علی اصغری
شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛

صنعت خودرو کره جنوبی در ٣٠ سال گذشته سرعت خیره کننده ای برای رسیدن به سطح اول صنعت خودرو جهان داشته است.هر چند سرعت خودروسازان چینی هم در ١٠ سال گذشته بسیار زیاد بوده و آنها نیز امروز در این صنعت نقشی پر رنگ دارند. اما جایگاه چشم بادامی های کره جنوبی هنوز هم فراتر از چینی هاست.

راهی که کیا و هیوندایی در پیش گرفتند همان راهی است که Ssangyang این برند قدیمی کره ای هم پیش رو دارد. خودروسازی که پس از همکاری با مرسدس بنز در گذشته کسب تجربه کرد و با سرمایه گذاری ماهیندرا هند در خلال سال های ٢٠١۶ تا ٢٠١٧ توانست زیرساخت های بدل شدن به قطب سوم خودروسازی کره را ایجاد کند.

پیکاپ خان

ضمن این که در چشم انداز توسعه محصول در سانگ یانگ همکاری با تامین کنندگان بزرگ جهانی نیز در دستور کار قرار دارد و از این رو محصول G4 به گیربکسی از برند تجاری ژاپنی آیسین مجهز شده است. در واقع مهندسی محصول با کیفیت و سطح فناوری بالا مسیری است که به عقده کارشناسان سانگ یانگ را در آینده نزدیک هم تراز با گروه کیا و هیوندایی قرار خواهد داد.

طراحی و ساخت خودروهای شاسی بلند و دو دیفرانسیلی چون نسل سوم رکستون با نام تجاری رکستون G4 در سال ۲۰۱۸ که سومین نسل از پیکاپ های تولید شده در سانگ یانگ تحت عنوان موسو (رکستون اسپرت) یکی از همان دستاوردهای ایجاد زیرساخت ها با سرمایه گذاری خارجی در کمپانی سانگ یانگ است.

این خودرو که از اولین نسل موتورهای پر قدرت کره ای ساخت سانگ یانگ بهره می برد در نسل جدید حجم موتور ۲۰۰۰ سی سی (e-XGDI 200T ) با توان تولید ۲۲۵ اسب بخار قدرت و ۳۵۰ نیوتن متر گشتاور دارد که این اعداد و ارقام نشان از مسیر رو پیشرفت این خودروساز کره ای دارد.

پیکاپ خان

اما این همه ماجرا نیست زیرا، در سال ۲۰۲۲ و پس از جدایی ماهیندرا از سانگ یانگ، یک گروه اقتصادی-صنعتی بنام KG Group که در سال ۲۰۰۳ تاسیس شده بود ۶۱٪ از سهام سانگ یانگ را خریداری کرد و با تزریق سرمایه دوباره به این خودروساز خون دوباره ای به رگ های سانگ یانگ جاری کرد و پس از مدتی نام این شرکت نیز به KG Mobility یا KGM تغییر کرد.

اما در سال ۲۰۲۳ پیکاپ موسو با سرمایه گذاری مجدد در این پروژه توسط KGM یک فیس لیفت را تجربه کرد و در حوزه استفاده از فناوری عای روز هم به حد اعلاء رسید تا بتواند در بازارهای جهانی در برابر رقیبان بایستد.

از جمله خودروهایی که مورد تاثیر این تغییر و تحول قرار گرفت پیکاپ موسو است. خودروی که تحت عنوان پروژه Q200 برای اولین بار در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸ رو‌نمایی و معرفی شد بود. خودرویی که شاسی مستقل داشت و بدنه ای گسترده و جذاب.

تاثیر سرمایه گذاری جدید در سانگ یانگ و تشکیل برند KGM در بسیاری از محصولات این خودروساز کامل مشهود است اما واقعیت اینجاست که سانگ یانگ کره ای به دلیل سابقه تولید خودروهای شاسی بلند در این بخش از بازار ظرفیت های بسیاری دارد که موجب شد پیکاپ موسو بدل به گل سرسبد این خودروساز شود.

از امکانات و تجهیزات ایمنی این خودرو می توان به رادار نقطه کور، رادار خروج از خط، رادار هشدار خروج از پارک و رادار هشدار برخورد خودرو از عقب، سان روف، پوشش چرم صندلی ها، گرم کن و سیستم تهویه صندلی، سیستم تهویه مطبوع دوگانه، مانیتور ۱۲٫۳ اینچی، صفحه نمایشگر آمپر دیجیتال (TFT) سایز ۱۲٫۳ اینج، دکمه استارتر موتور، سیستم ورود به خودرو هوشمند و‌ بسیاری امکانات و‌ تجهیزات رفاهی دیگر.

پیکاپ خان

روند حرکت کمپانی سانگ یانگ که حالا باید آن را KGM بنامیم، یک الگوی درست از پیشرفت است که نماد آن پیکاپ خان باشد. راهی که شاید وقت آن رسیده خودروسازان داخلی کشور نیز در پیش بگیرند و با استفاده از سرمایه های خارجی (عمدتا شرقی) چرخ را دوباره اختراع نکنند. شاید بهتر باشد الگوهای بین المللی چون KGM در دولت چهاردهم مورد بررسی و تحلیل قرار گیرند تا مسیر پیشرفت صنایع کشور هموار تر شود.

این خودروی پیکاپ در دو تیپ موسو و موسو گرند که تحت نام تجاری «خان» حتی به بازارهای جهانی نیز راه یافته است و انگلستان، آلمان، اسپانیا، ترکیه از جمله کشورهایی هستند که این خودرو در آنها حضور دارد.

انتهای پیام/

 

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی