پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

الهوردی دهقانی

نماینده مجلس: باید شرایط افزایش تولید خودرو فراهم شود

الهوردی دهقانی نماینده مجلس شورای اسلامی می گوید: باید فضای رقابتی برای خودروسازان فراهم کرد تا شاهد افزایش کیفیت و افزایش تیراژ تولید باشیم؛ اکنون خودروسازان با مشکلات مختلفی مواجه هستند که همین مشکلات باعث عدم افزایش تیراژ تولید شده است.

فاطمه علی اصغری
دوشنبه - ۲۴ دی ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛

وی گفت: خودروسازی ما نیاز به، به روز شدن دارند که باید فکری به حال آنها کرد. وقتی برق نباشد، گاز نباشد، افزایش تیراژ تولید هم نخواهیم داشت.

این نماینده مجلس می گوید: سیاست گذاری های اشتباه در صنعت خودرو داریم؛ از طرفی شاهد هستیم که تخصیص‌ ندادن ارز کافی برای خرید قطعات خودروهای سبک و سنگین باعث شده آمار تولید خودرو کاهش پیدا کند.

الهوردی دهقانی گفت: باید شرایط را طوری مهیا کرد تا با قیمت کم، خودرو اقتصادی تولید شود؛ باید مردم تحت فشار برای خرید خودرو نباشند، باید بتوانیم تیراژ تولید را افزایش دهیم تا قیمت هم روند کاهش داشته باشد.

وی گفت: می دانیم زمانی که کالایی به وفور در درسترس باشد، قیمت آن کالا نیز مطلوب می شود، در نتیجه زمانی که تیراژ تولید خودرو زیاد شود، شاهد کاهش قیمت این محصول نیز خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی