پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

کارت سوخت

سهمیه کارت‌های سوخت تغییر می کند؟

مدیر سامانه هوشمند سوخت درخصوص سهمیه کارت‌های سوخت توضیحات تازه ای داد.

فاطمه علی اصغری
یکشنبه - ۱۶ آذر ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛

عباس باصفا درباره کاهش تعداد کارت‌های سوخت در برخی جایگاه‌ها گفت: بعد از اینکه طراحی شد ما الان درخواست افزایش تعداد کارت‌های سوخت جایگاه‌ها را هم افزایش دادیم و فکر نمی‌کنم هموطنان مشکلی در فرایند سوخت گیری از طریق کارت‌های آزاد داشته باشند.

وی در یک مصاحبه تلویزیونی افزود: در حال حاضر هیچ جایگاهی سهمیه کارتهایش را کم نکرده و برنامه داریم که تعداد را افزایش بدهیم تا مشکلی برای هموطنان پیش نیاید.

مدیر سامانه هوشمند سوخت با بیان اینکه مردم از سهمیه صد لیتری کارتهای سوختشان کمتر استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر استفاده از نرخ یک کارتهای شخصی ۸۰ درصد به ۲۰ درصد است یعنی ۸۰ درصد مردم از سهمیه نرخ یک خود استفاده می کنند و ۲۰ درصد نرخ دو را استفاده می‌کنند. استفاده از کارت اضطراری جایگاه بیشتر است و سهمیه دوم خودشان یعنی صد لیتر را متاسفانه استفاه نمی‌کنند، در حالی که نرخ آن هم صد لیتر خودشان و هم جایگاه ۳۰۰۰ تومان است.

انتهای پیام/

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی