پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

رانندگی در شرایط بارانی

این نکات را هنگام رانندگی در شرایط بارانی و برفی رعایت کنید

رعایت این نکات هنگام رانندگی در شرایط بارانی و برفی، ایمنی سرنشینان را افزایش می دهد و سفری مطمئن و آرامش بخش را به ارمغان می آورد. یک. قبل از حرکت در جاده، از سالم بودن تیغه برف پاک کن شیشه جلو و عقب مطمئن شوید. 2. زمان بارندگی دقت بیشتری داشته باشید تا مبادا […]

امیر
سه شنبه - ۲۸ فروردین ۱۳۹۷

رعایت این نکات هنگام رانندگی در شرایط بارانی و برفی، ایمنی سرنشینان را افزایش می دهد و سفری مطمئن و آرامش بخش را به ارمغان می آورد.

یک. قبل از حرکت در جاده، از سالم بودن تیغه برف پاک کن شیشه جلو و عقب مطمئن شوید.

2. زمان بارندگی دقت بیشتری داشته باشید تا مبادا مناظر زیبا، هوای خوش و بوی نم باران، حواستان را از رانندگی پرت کند.

3. منبع آب شیشه شوی را به طور مرتب کنترل کنید و یک گالن آب تمیز برای پر کردن مجدد آن همراه داشته باشید.

4. تیغه های برق پاک کن را از نظر ظاهری و مکانیکی بررسی کنید. گاهی این تیغه ها از نظر ظاهری سالم هستند ولی بخش پلاستیکی تیغه ها کارایی و کیفیت اصلی را ندارند.

5. در زمستان داخل منبع شیشه شوی اتومبیل، مایع تمیز کننده شیشه که در نظافت خانه از آن استفاده می کنید بریزید این کار دو مزیت دارد اول اینکه تمیزی بیشتری دارد دوم اینکه مانع یخ بستن منبع آب و شیشه اتومبیل می شود.

6. بسته به شدت باران، سرعت برف پاک کن را تنظیم کنید. این کار به دو صورت فاصله زمانی حرکت و سرعت حرکت آن قابل تنظیم است.

7. پس از باران، تردد اتومبیل های جلویی، شیشه اتومبیل را گل آلود خواهد کرد که تمیز کردن شیشه اتومبیل بدون آب تقریباً ممکن نخواهد بود.

8. یک راهکار تجربی نشان می دهد که تمیز کردن شیشه جلوی اتومبیل با سیب برش زده شده به تمیزی و لغزندگی تیغه برف پاک کن کمک زیادی می کند، به خصوص در جاده های برفی و بارانی.

9. در طول مسیر فاصله ایمنی با اتومبیل جلویی را رعایت کنید. این فاصله در زمان بارش بیشتر و ضروری تر خواهد بود.

10. هنگام بارندگی، حداکثر سرعت های مجاز تعیین شده کاهش پیدا می کند و شما باید با سرعت کمتری رانندگی کنید.

11. زمانی که باران تازه شروع به باریدن می کند، سطح جاده ها و خیابان لغزنده تر هستند چون ترکیب خاک و آلودگی های معمولی جاده ها با باران سطحی لیز ایجاد می کند.

12. گاهی در مکانی مناسب توقف کنید و علاوه بر رفع خستگی از چشمانتان و رفع خواب آلودگی، چراغ های اتومبیل را تمیز کنید تا روشنایی کافی داشته باشد.

13. ماشین هایی که ترمز آن از فناوری ABS بهره می گیرد خیالشان از این بابت راحت تر است، زیرا این ترمزها برای لیز نخوردن در چنین شرایطی طراحی شده اند.

14. اگر هنگام بارش باران مجبور به گرفتن ترمز شدیدی شدید، چند بار پشت سر هم پا را روی ترمز فشار دهید. با این کار از لیز خوردن ماشین جلوگیری خواهید کرد.

15. در ارتفاعات معمولاً بارش با مه همراه است. در این موقعیت از چراغ مه شکن اتومبیل کمک بگیرید تا اتومبیل های عقبی موقعیت و سرعت شما را متوجه بشوند.

16. از سبقت گرفتن و تغییر خط عبوری خودداری کنید. علاوه بر لغزندگی مسیر، خیسی شیشه ها و احیاناً بخار گرفتن شیشه ها مانع از دید کامل راننده می شود.

17. سعی کنید خودرو را در حالت دنده نگه دارید و از خلاص کردن آن بپرهیزید، زیرا این حالت به کم شدن سرعت کمک می کند و راننده کنترل بیشتری بر اتومبیل خواهد داشت.

18. چرخاندن فرمان به مقدار زیاد، ضربه ای به عقب خودرو می زند و موجب سر خوردن آن شده و باعث می شود وسیله نقلیه در جهت عکس حرکت برگردد.

رانندگی در ترافیک و سربالایی

حدفاصل مناسب در رانندگی در شرایط جوی مختلف

5 نکته برای رانندگی در برف و یخبندان

ده عادت بد در رانندگی که نباید انجام داد

ساعت پیک تصادفات رانندگی

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی