پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

مصرف بنزین

الفبای سوختگیری پس از سهمیه بندی بنزین/ الزام توجه به مراحل سوختگیری بنزین

باتوجه به سهمیه بندی بنزین از آبان ماه سال جاری، بروز مشکلی این روزها سبب شده تا سهمیه بنزین افراد در کارت های سوخت شان بیش از میزانی که بنزین زده اند کسر شود. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو 24 آبان 98، بنزین سهمیه بندی شد و از این تاریخ به بعد سهمیه سوخت […]

سبحان قالیباف
دوشنبه - ۳۰ دی ۱۳۹۸

باتوجه به سهمیه بندی بنزین از آبان ماه سال جاری، بروز مشکلی این روزها سبب شده تا سهمیه بنزین افراد در کارت های سوخت شان بیش از میزانی که بنزین زده اند کسر شود.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

24 آبان 98، بنزین سهمیه بندی شد و از این تاریخ به بعد سهمیه سوخت وسایل نقلیه در کارت های سوخت پایان هر ماه شارز می شود لذا افراد بنزین سهمیه را با نرخ یک هزار و 500 تومان مصرف می کنند. البته لازم به ذکر است که از 24 آبان نرخ بنزین آزاد افزایش یافت به با قیمت هر لیتری سه هزار تومان به فروش می رسد.

حدودا بیش از 2 ماه از افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین می گذرد اما این روزها چالشی گریبان سهمیه بنزین افراد را گرفته، به طوری در برخی از موارد افراد پس از سوختگیری متوجه می شوند که بیشتر از میزانی بنزین زده اند از سهمیه شان در کارت سوخت کسر شده است.

ابتدا نازل بنزین سپس کارت سوخت

در همین راستا فاطمه کاهی سخنگوی شرکت پخش فراورده‌های نفتی اظهار کرد: نحوه درست سوخت‌گیری موضوعی است که تا کنون شرکت پخش به آن تاکید داشته لذا لازم است تا افراد نسبت به این مساله دقت کافی داشته باشند.

وی در این راستا اشاره کرد: لازم است در ابتدا فرد کارت را در کارتخوان گذاشته رمز را وارد کرده و سوخت‌گیری را آغاز کند و در پایان سوخت‌گیری نیز نازل را قطع کرده و پس از مشاهده علامت و پیغام “کارت خود را بردارید” کارت خود را خارج کند که در این صورت هیچ سهمیه‌ای از افراد کم نمی‌شود.

سخنگوی شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران علت کم شدن سهمیه بنزین را در صورت عدم رعایت این مراحل جلوگیری از تخلف دانست و توضیح داد: اگر این سیستم پیش بینی نمی‌شد، وقتی فرد کارت را خارج می‌کرد، تا هر میزانی می‌توانست سوخت‌گیری کند، بدون این‌که از سهمیه او کاسته شود؛ به همین دلیل برای جلوگیری از چنین مواردی این طرح در سامانه اجرا شده است.

کاهی با تاکید بر اینکه این موضوع یکی از شرایطی است که ایمنی سیستم را برای جلوگیری از تخلف افزایش می‌دهد، تصریح کرد: اگر در حین سوخت‌گیری، فرد کارت سوخت خود را بیرون بیاورد، ممکن است بین یک تا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه سوخت وی کم شود اما اگر کارت را حین سوخت‌گیری خارج نکند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و نیاز به هیچ محاسبه ای نیست.

در نظر داشته باشید که پس از اتمام سوختگیری نازل را سرجای خود قرار داده سپس اقدام به برداشتن کارت سوخت بکنید.

انتهای پیام/

بیشترین میزان سهمیه سوخت برای ناوگان سواری بین شهری در نظر گرفته شد

کارت های سوخت امشب شارژ می شود

لزوم مراجعه رانندگان وانت بارها به سامانه بارانه برای دریافت سهمیه سوخت

هنوز در خصوص سهمیه سوخت خودروهای تعلیم رانندگی موضوعی ابلاغ نشده است

سهمیه سوخت وانت بارها براساس میزان پیمایش آن ها خواهد بود

سواری های بین شهری برای دریافت تفاوت ریالی نرخ بنزین چه کاری باید انجام دهند؟

اعلام سهمیه سوخت سواری های عمومی بین شهری

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی