پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

کروز

گروه قطعه سازی کروز لوح زرین شرکت نوآور محصول برتر ایرانی را دریافت کرد

اختتامیه چهارمین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی با حضور محمود فتوحی فیروزآبادی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از فناوران و شرکت‌های فناور در دانشگاه شریف آغاز برگزار شد و در پایان این مراسم کروز جزء شرکت های برتر در بین شرکت‌های فناور و نوآور معرفی شد. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو جشنواره ملی […]

سبحان قالیباف
پنجشنبه - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

اختتامیه چهارمین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی با حضور محمود فتوحی فیروزآبادی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از فناوران و شرکت‌های فناور در دانشگاه شریف آغاز برگزار شد و در پایان این مراسم کروز جزء شرکت های برتر در بین شرکت‌های فناور و نوآور معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی با حمایت ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد و کروز با ارائه ECU نسل جدید به عنوان محصول جدید داخلی سازی شده خود در این جشنوار شرکت کرد که از میان ۷۰۰ شرکت ایرانی، تنها شرکت برتر قطعه ساز شد.

شرکت صنایع تولیدی کروز، پلیمر آریا سول، بانک پاسارگارد، بانک رفاه، شرکت بهسازان ملت، شرکت پتروشیمی جم و… از جمله شرکت کنندگان چهارمین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی هستند.

جعفر اسدی در اختتامیه چهارمین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: دانشگاه شریف در حال رقم زدن اتفاقات جدیدی در حوزه نوآوری است.‌ این دانشگاه به شرکت‌های بزرگ کمک کرده تا محصولات نوآورانه‌ای را طراحی و تولید کنند.

رئیس کمیته اجرایی جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی بیان کرد: اهداف این جشنواره جریان‌سازی برای نهادینه کردن فرهنگ نوآوری، شناسایی ارزیابی و تعیین برترین نوآوری شرکت‌های ایرانی، معرفی و قدردانی از تلاشگران صنعت کسب و کار و کمک به شرکت‌ها در زمینه شناسایی نقاط بهبود فرایند توسعه محصول جدید است.

وی افزود: ایجاد جایگاه ویژه و انحصاری در بازار، کمک به ایجاد فرآیندهای نواوری محصول مشتری محور و دریافت گزارش بررسی فرآیندهای نواوری محصول از جمله مزیت‌های جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی است.

اسدی مطرح کرد: فرایند اجرایی جشنواره بدین شکل است که در ابتدا تیم اجرایی بازار را رصد می‌کند، کاربرگ‌های ارزیابی اولیه را به شرکت‌های بزرگ ارسال می‌کند، جلسات ارزیابی حضوری برگزار می‌کند، محصول در جشنواره حضور می‌یابد و در نهایت گزارشی از بازخورد مشتریان به شرکت ارسال می‌شود.

رئیس کمیته اجرایی جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی گفت: این جشنواره سه رویکرد اصلی دارد که شامل ایجاد نوآوری، شبکه‌سازی و ایجاد موج نوآوری است.

در ادامه مراسم نماینده شرکت کروز لوح زرین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی را دریافت کرد و با اشاره به توضیح مختصری از این شرکت در خصوص ارزیابی اهمیت نوآوری در شرایط حاضر گفت: ماهیت کسب و کار نسبت به سایر موارد بسیار متفاوت است و در اصل نوآوری به منزله ی وجود کسب و کار و اقتصاد ایجاد می شود.

صنایع متفاوت کشور ما متاسفانه در همه دوره ها به دلیل پایین بودن قیمت ارز و شرایط بهتر برای واردکنندگان، به جای تولید از واردات استفاده می کنند.

وی برای حرکت و پیشرفت اقتصاد کشور توسط جوانان به آنان توصیه کرد: نوآوری در قالب شرکت های بزرگ بیشتر از شرکت های کوچک معنا و مفهوم دارد و می تواند سبب ایجاد کسب و کار و به حرکت افتادن موتور اقتصاد شود، البته شرکت های کوچک هم به اندازه ی خود می توانند کارآفرین باشند و در پیشبرد اقتصاد در تولید کمک کنند.

نماینده شرکت کروز درخصوص حمایت از بخش خصوصی تصریح کرد: در کشور ما تعداد شرکت های خصوصی کمتر از شرکت های دولتی است که سیاست های آن ها در حال تغییر می باشد. تولیدات سبب پیشبرد کشور می شود و ایجاد ثروت ملی تنها به دست تولیدکنندگان انجام خواهند شد که در این بین بخش خصوصی بسیار اثر بخش تر است. بخش خصوصی به دلیل ذینفع بودن خود دلسوزی بیشتری در صنایع دارد که سبب تولیدات بیشتر از بخش دولتی می شود.

انتهای پیام/

تامین نیاز چراغ خودروسازان توسط کروز با استفاده تجهیزات با کیفیت و های تک

کروز توانسته با استفاده از دانش نخبگان بسیاری از قطعات خودرو را بومی سازی کند

کروز یک الگوی مطلوب از فکر ناب ایرانی است

کروز در قاب اقتصاد مقاومتی و رونق تولید

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی