پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

رانندگی

چند راهکار ساده برای کاهش استهلاک خودرو

این روزها که قیمت خودرو افزایش یافته، بسیاری از افراد که قصد تعویض خودرو را داشتند از این اقدام منصرف شده اند و سعی می کنند تا با استفاده راهکارهایی استهلاک خودرو خود را پایین بیاورند تا کمر دست به جیب شوند. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو با رعایت کردن برخی نکات (هر چند […]

سبحان قالیباف
پنجشنبه - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹

این روزها که قیمت خودرو افزایش یافته، بسیاری از افراد که قصد تعویض خودرو را داشتند از این اقدام منصرف شده اند و سعی می کنند تا با استفاده راهکارهایی استهلاک خودرو خود را پایین بیاورند تا کمر دست به جیب شوند.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

با رعایت کردن برخی نکات (هر چند کوچک) در رانندگی می‌توانیم استهلاک خودرو و قطعات آن را تا حد بسیار زیادی کاهش دهیم.

تعویض دنده به دنده عقب هنگامی که ایست کامل نکرده‌اید

با این کار شما گیربکس خود را چندین سال زودتر فرسوده می‌کنید. هنگامی که خودرو هنوز در حال حرکت است، اگر تعویض دنده به دنده عقب را انجام دهید، فشار زیادی به گیربکس خودرو وارد می‌کنید و گاهی صدایی کانند درگیر شدن چرخ دنده به یکدیگر می‌شنوید که اصلا نشانه خوبی نیست.

نگه داشتن ممتد ترمز در مسیر های سرپایینی طولانی  

هنگامی که در حال کرکت در مسیرهای سرپایینی طولانی هستید شاید مطمئن‌ترین راه ترمز کردن دائم باشد اما باید دنده را سنگین کنید تا از دو روش ترمز موتور و ترمز گیری استفاده کنید. ترمز دائمی موجب می‌شود تا لنت ترمز شما رودتر تمام شود.

عدم استفاده از ترمز دستی در مسیرهای شیب دار

برخی از رانندگان به جای استفاده از ترمز دستی خودرو را در دنده قرار می‌دهند و خاموش می‌کنند. درست است که خودرو در می‌ایستد اما فشار بسیار زیادی به گیربکس خود وارد می‌شود.

رانندگی با باک تقریبا خالی

فارق از بحث‌هایی که در رابطه با ورود رسوبات بنزین در صورت تقریبا خالی شدن باک مطرح می‌شود که برخی از شرکت‌های خودروسازی آن را نفی می‌کنند، هنگامی که سطح بنزین در باک بسیار کم شود، این امر موجب افزایش دمای پمپ بنزین خودرو و کاهش عمر آن می‌شود. چون بنزین است که موجب خنک شدن پمپ بنزین می‌شود.

رعایت همین نکات می‌تواند در بلند مدت تاثیرات مثبتی بر عمر خودرو شما داشته باشد، پس باید کمی بیشتر به عادت‌های رانندگی خود توجه کنیم.

انتهای پیام/ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

شرکت های بیمه دیه و خسارت نمی دهند، اگر گواهینامه نداشته باشید!

44 درصد تصادفات فوتی پایتخت در مواقع تاریکی رخ می دهد

عادات و اشتباهات رایج رانندگی

بهترین عادت های پنجگانه، حین رانندگی

دومین عامل اصلی تصادفات در شهر تهران چیست؟

آشنایی با یک روبو تاکسی 2 جهته

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی