پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

کارت سوخت-جایگاه سوخت

چگونگی رهگیری کارت سوخت جامانده در جایگاه های سوخت

رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور بیان کرد: برای رهگیری کارت سوخت جامانده خود در جایگاه های سوخت ابتدا با همراه داشتن کارت خودرو یا سند مالکیت به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پرینت سوختگیری دریافت نمایند. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو اسدالله قلیزاده رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور با اشاره به شیوه رهگیری کارت‌های […]

سبحان قالیباف
شنبه - ۲ اسفند ۱۳۹۹

رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور بیان کرد: برای رهگیری کارت سوخت جامانده خود در جایگاه های سوخت ابتدا با همراه داشتن کارت خودرو یا سند مالکیت به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پرینت سوختگیری دریافت نمایند.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

اسدالله قلیزاده رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور با اشاره به شیوه رهگیری کارت‌های به جا مانده در جایگاه‌های سوخت گفت: اغلب مردم برای رهگیری کارت‌های سوخت جامانده در جایگاه‌ها به صورت سنتی عمل می‌کنند و این باعث طولانی شدن امور می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: برای پیگیری کارت‌های سوختی که مردم در جایگاه‌ها جا می‌گذارند، ابتدا بایستی با همراه داشتن کارت خودرو یا سند مالکیت به پلیس +10 مراجعه کنند و پرینت سوختگیری دریافت نمایند، در این برگه مشخصاتی از قبیل زمان و جایگاه سوختی که آخرین بار فرد از کارت سوختش استفاده کرده است ذکر شده است و از همه مهمتر شماره 16 رقمی پشت کارت سوخت نیز وجود دارد.

قلیزاده اشاره کرد: به این ترتیب حتی اگر نام مالک در پشت کارت سوخت با نام مالک در سند خودرو یکسان نباشد، از طریق شماره 16 رقمی می‌توان کارت جا مانده را با مراجعه به جایگاه پیگیری نمود.

رئیس صنف جایگاهداران گفت: بهتر است مراجعه به جایگاه‌ها در وقت اداری انجام شود و همکاران ما در سراسر کشور طبق لیست کارت‌های جا مانده در جایگاه و برگه سوختگیری پلیس + 10، همه نوع همکاری در بازگرداندن کارت سوخت به مالک خودرو را انجام می‌دهند. حتما لازم است در این مراجعه اسناد هویتی مانند کارت ملی و اسناد خودرو همراه مالک باشد.

وی ضمن بیان توصیه‌هایی به مردم در جهت حفظ کارت سوخت گفت: در سالیان متمادی اطلاعیه‌های فراوانی در این مورد برای عموم منتشر شده و رسانه‌های محترم هم در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کوشیده‌اند، لکن چند توصیه مهم این هست که مردم عزیزمان حتما برای کارت سوخت خود رمز بگذارند، کارت سوخت خود را در اختیار افراد دیگر قرار ندهند چرا که جرایم هر نوع سو استفاده از کارت سوخت متوجه صاحب کارت می‌شود.

قلیزاده گفت: در جایگا‌ه‌ها پس از رویت “کارت خود را بردارید” کارت را از دستگاه خارج نمایند، از قراردادن کارت‌های شکسته و معیوب در دستگاه کارتخوان جایگاه اکیدا خودداری کنند و در حفظ فیزیک کارت سوخت اهتمام ورزند و از قرار دادن آن در کنار کارت‌های بانکی و موبایل پرهیز نمایند.

رئیس صنف جایگاهداران گفت: در صورتیکه کارت جا مانده یا مفقودشده را پیدا نکردید، سریعا برای ابطال کارت اقدام نمایید تا از سو استفاده احتمالی جلوگیری به عمل آورید. لازم به ذکر است که ارائه تصاویر دوربین مداربسته به افراد جهت رهگیری کارت‌هایی که مشکوک به سرقت هستند فقط از طریق دستور مرجع قضایی امکانپذیر است.

وی در پایان اشاره کرد: بهترین زمان برای رهگیری کارت سوخت‌های جا مانده در جایگاه تا 72 ساعت بعد از سوختگیری است و درصورتیکه با ترتیبات فوق الذکر مراجعه کنند، راهنمایی لازم انجام خواهد شد. همچنین با تلاش‌های انجام شده توسط مسئولین امر، زمان صدور کارت‌های سوخت جدید و المثنی پیوسته در حال کاهش است و تا زمان صدور کارت جدید سهمیه خودروهای شخصی در کارت حفظ می‌شود.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

پیامک‌های جریمه رانندگان در پمپ بنزین ‌ها جعلی است

آیا رانندگان به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در جایگاه‌ سوخت جریمه می شوند؟

هزینه سوخت را با کارت های بانکی پرداخت کنید

بازرسی به صورت دوره ای از جایگاه ها و نازل‌های CNG انجام می شود

فروش بنزین سوپر در جایگاه ها کاهش یافته است

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی