اگر قصد دارید تا قطعات اصلی خودرو خود را به هر دلیلی تغییر دهید، توجه داشته باشید که اگر به صورت غیر مجاز این اقدام صورت گیرد مجازات قانونی در پی دارد. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو برخی از قطعات در خودرو به عنوان لوازم مصرفی تلقی می شوند که هر مدت یک بار […]
به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو
برخی از قطعات در خودرو به عنوان لوازم مصرفی تلقی می شوند که هر مدت یک بار باید تعویض شود اما در برخی موارد پیش می آید که به سبب تصادف و یا موردی دیگر مالک قطعه ای در خودرو را تعویض می کند که الزاما آن قطعه مصرفی نیست. حال اگر مالک خودرو این قطعه را به صورت غیرمجاز تغییر دهد، این اقدام جرم تلقی می شود و فردی که این کار را انجام داده باید مجازات قانونی را طی کند.
طبق آنچه که در ماده ۳۰ قانون نحوه جرائم راهنمایی و رانندگی عنوان شده است تعویض قطعات اصلی وسایل نقلیه شامل موتور، شاسی، اتاق و نیز رنگ بدون مجوز راهنمایی و رانندگی ممنوع است.
بر اساس این قانون در صورتیکه بدون مجوز اقدام به تعویض موارد فوق شود بنا به تشخیص واحد رسیدگی به اعتراضات مندرج در ماده (5)، متخلف ملزم به پرداخت جریمه به مبلغ تا (یک چهارم تا یک هشتم) قیمت قطعه و یا رنگ تغییریافته خواهد شد و در صورت کشف نشدن فساد در احراز اصالت قطعه تعویض شده و خودرو ، نسبت به اصلاح سند اقدام لازم بهعمل میآید.
لازم به ذکر است که اگر قطعه تغییر یافته فاقد استاندارد های لازم و مقررات فنی باشد نسبت به اوراق کردن خودرو اقدام خواهد شد.
انتهای پیام/ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه خود را بنویسید