پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

شراکت چین و تسلا

ممنوعیت ورود خودروهای تسلا به ساختمان های دولتی چین!

اخیر منابع آگاه اعلام کردند که ارتش چین از ورود خودروهای تسلا به ساختمان های دولتی به علت جاسوسی جلوگیری می کند. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو ارتش چین ورود خودروهای تسلا را به برخی ساختمان‌های دولتی، به دلیل ترس از جاسوسی ممنوع کرد. این دومین بار است که احتمال استفاده از دوربین خودروهای […]

سبحان قالیباف
یکشنبه - ۲ خرداد ۱۴۰۰

اخیر منابع آگاه اعلام کردند که ارتش چین از ورود خودروهای تسلا به ساختمان های دولتی به علت جاسوسی جلوگیری می کند.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

ارتش چین ورود خودروهای تسلا را به برخی ساختمان‌های دولتی، به دلیل ترس از جاسوسی ممنوع کرد. این دومین بار است که احتمال استفاده از دوربین خودروهای تسلا برای جاسوسی مطرح می‌شود.

از مالکان خودروهای تسلا مجددا خواسته شده است که داخل برخی از ساختمان‌های دولتی در چین پارک نکنند. این موضوع به دوربین‌های تسلا و احتمال استفاده از آن‌ها برای جاسوسی مربوط است.

منابع آگاه از این موضوع در گفت‌وگو با رویترز گفتند کارکنان دو آژانس دولتی از طرف ناظران خود مکلف شده‌اند که خودروهای تسلا خود را در محل کار پارک نکنند. این دومین گزارش مربوط به ممنوعیت تسلا در تأسیسات دولتی چین است. در ماه مارس، مشخص شد که ارتش چین ورود تسلا به مجموعه‌های مسکونی خود را به دلیل نگرانی درباره‌ی استفاده دوربین‌هایشان برای جاسوسی ممنوع کرده است.

چند روز بعد، ایلان ماسک در مجمع سالانه توسعه چین به این ترس‌ها پاسخ داد و ادعای استفاده از خودروهای برقی تسلا را برای جاسوسی رد کرد. ماسک گفت:

انگیزه‌ای بسیار قوی داریم که درباره‌ی هر اطلاعاتی بسیار رازدار باشیم. اگر تسلا از خودروهای خود برای جاسوسی در چین یا هر جای دیگر استفاده می‌کرد، ما تعطیل خواهیم شد.

اگرچه بسیاری از وسایل نقلیه جدید دارای دوربین‌های خارجی و داخلی هستند، ارتش چین نگرانی خاصی داشت بود؛ زیرا از دوربین‌های تسلا می‌‌توان برای فیلم‌‌برداری مداوم و ثبت اطلاعات استفاده کرد. ارتش چین استدلال می‌کرد که این فیلم به‌طور بالقوه می‌تواند به ایالات متحده ارسال شود. همچنین نگران بود که فهرست تماس از دستگاه‌های تلفن همراه همگام‌سازی شود و اطلاعات حساس به بیرون درز کند.

متقاعد کردن آژانس‌های دولتی چین به جاسوسی نکردن از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود؛ زیرا این کشور بزرگ‌ترین بازار خودرو در جهان و دومین بازار بزرگ تسلا به شمار می‌رود. با درنظرگرفتن حدود ۳۰ درصد از فروش خود، ادامه مشکلات در چین خبر بدی برای این خودروساز خواهد بود؛ البته ممکن است فروشندگان دیگر را خوشحال کند.

انتهای پیام/

سقوط آزاد ثروت ماسک/ مدیرعامل تسلا در کورس ثروت جاماند

آینده الکتریکی/ بررسی برترین شرکت های تولیدکننده خودرو برقی

رکورد دیگری به نام تسلا ثبت شد

سیستم ترمز تسلا درست عمل نمی کند!/ اعتراض یک زن در نمایشگاه خودرو چین

آمادگی تسلا برای بکارگیری نسخه آزمایشی FSD تسلا

دست همکاری تسلا به سامورایی ها/ تولید یک شاسی بلند برقی توسط تویوتا و تسلا

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی