پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

شست و شو موتور

چطور موتور خودرو را بشوییم؟

قسمت موتور معمولاً کثیف‌ترین قسمت خودرو است و به نظر می‌رسد هر از گاهی باید نظارفت شود اما آیا واقعا تمیز کردن آن ایده خوبی است؟ به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو شستشوی اتومبیل به طور معمول بخشی از تعمیر و نگهداری خودرو است، اما بسیاری در مورد شستن محفظه موتور اطلاعی ندارند و نمی دانند […]

سبحان قالیباف
دوشنبه - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

قسمت موتور معمولاً کثیف‌ترین قسمت خودرو است و به نظر می‌رسد هر از گاهی باید نظارفت شود اما آیا واقعا تمیز کردن آن ایده خوبی است؟

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

شستشوی اتومبیل به طور معمول بخشی از تعمیر و نگهداری خودرو است، اما بسیاری در مورد شستن محفظه موتور اطلاعی ندارند و نمی دانند این شست و شو می تواند مفید باشد یا خیر؟.

از این گذشته، قسمت موتور معمولاً کثیف‌ترین قسمت خودرو است و به نظر می‌رسد هر از گاهی باید نظارفت شود اما آیا واقعا تمیز کردن آن ایده خوبی است؟

محفظه موتور خودرو اصولا بسیار کثیف است، زیرا دائماً از زیر سینی در معرض بسیاری از عناصر بیرونی قرار می‌گیرد و آلودگی و کثیفی را به خود می گیرد و موتور را آلوده می‌کند، به خصوص اگر قبلاً خودرو نشت روغن داشته باشد.

برخی به محض اینکه قصد فروش خودرو را داشته باشند، اقدام به تمیز کردن موتور می کنند تا ظاهر آن را خوب جلوه دهند . بسیاری عقیده دارند آنچه که دیده نمی شود ضرری به حال ما نخواهد داشت و هرگز خودشان را به زحمت نمی‌اندازند که موتور اتومبیل و محفظه زیر کاپوت را تمیز کنند.

البته درست است کسانی که اتومبیل خود را می خواهند بفروشند یا به نمایش بگذارند یا آدم‌های وسواسی همواره موتور اتومبیل خود را تمیز نگه می دارند، اما دلایل عملی تری هم برای پاکیزه نگه داشتن این ناحیه و حذف گریس ٬ روغن ٬ بنزین و گرد و غبار از آن وجود دارد.

چگونه موتور خودرو را بشوییم؟

چند روش مختلف برای تمیز کردن محفظه موتور وجود دارد. اگر به شیلنگ آب و برخی از مواد شوینده دسترسی دارید، می‌توانید این کار را در خانه انجام دهید یا اگر خودتان نمی‌خواهید این کار را انجام دهید، می‌توانید آن را به صورت حرفه‌ای در یک کارواش انجام دهید. اما اگر می‌خواهید محل موتور را در خانه تمیز کنید، در اینجا مراحل ساده‌ای برای انجام این کار وجود دارد:

در صورت کارکردن اجازه دهید موتور شما حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود، زیرا پاشیدن آب سرد بر روی قطعات داغ فلزی و پلاستیکی باعث انقباض سریع آن‌ها و ترک خوردن آن‌ها می‌شود. کابل منفی باتری خود را بردارید تا خطر آسیب رساندن به قطعات الکتریکی کاهش یابد. باتری، دینام و توزیع کننده را با کیسه‌های پلاستیکی بپوشانید تا خیس نشوند.

محل روغن را با چربی گیر اسپری کنید. به طور معمول می‌توانید در فروشگاه قطعات خودرو اسپری چربی گیر را خریداری کنید. قسمت موتور را با شلنگ آب بشویید، در حالی که تمام تلاش خود را می‌کنید تا شلنگ را برای مدت طولانی در یک مکان متمرکز نکنید. فقط یک اسپری یکنواخت در سراسر محفظه موتور انجام دهید. با استفاده از حوله‌های میکروفیبر قدیمی محل موتور را خشک کنید.

انتهای پیام/ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

علائمی که به محض ظهور باید سرویس دوره ای خودرو انجام شود!

چطور با خودرویی که موتور آن جوش آورده برخورد کنیم؟

چرا فرمان خودرو حین رانندگی می لرزد؟

سبک جدید سودجویی برخی نمایندگی های خدمات پس از فروش

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی