پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

ترافیک تهران

شنبه گذشته پرترافیک ترین روز سال 1400 اعلام شد

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ روز شنبه هفته جاری را پرترافیک‌ترین روز سال ۱۴۰۰ تاکنون اعلام کرد. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور جانشین رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ماه‌های اخیر شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر پایتخت هستیم و گرچه این حجم همچنان کمتر از […]

سبحان قالیباف
دوشنبه - ۲۹ آذر ۱۴۰۰

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ روز شنبه هفته جاری را پرترافیک‌ترین روز سال ۱۴۰۰ تاکنون اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور جانشین رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ماه‌های اخیر شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر پایتخت هستیم و گرچه این حجم همچنان کمتر از روزهای قبل از شیوع کرونا در سال 1398 است، اما به نسبت روزهای مشابه در سال 1399 افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه الگوی ترافیک تهران در هنگام صبح و عصر متفاوت است، اظهارکرد: همچنین مداخلات جوی نیز براین بارش ها اثر گذاراست.

جانشین رییس پلیس راهور تهران بزرگ طول ترافیکی صبحگاهی در یک روز عادی را 130 تا 150 کیلومتر اعلام کرد و گفت: اما طول ترافیکی عصرگاهی در معابر پایتخت حدود 230 تا 260 کیلومتر است. همچنین زمان پیک ترافیک پایتخت در هنگام صبح از ساعت 6 آغاز شده و در ساعت 07:30 به اوج خود رسیده و کم کم کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در عصرها هم اوج ترافیک از حدود ساعت 18:30 آغاز شده و تا حدود 21:30 که ترافیک به حالت عادی باز می‌گردد ادامه دارد. طبیعی است که در تمام این ایام ماموران ما نیز در آماده باش کامل قرار دارند تا نسبت به روان سازی ترافیک اقدام کنند.

موسوی پور درباره الگوی شکل گیری ترافیک نیز اظهارکرد: بررسی های ما نشان می دهد که در روزهای عادی ترافیک محدوده غربی پایتخت از ساعت 5:30 کم کم شکل می‌گیرد و در محدوده غربی شهر شکل گیری ترافیک از حوالی ساعت شش است. در محورهای جنوبی شکل گیری ترافیک از ساعت 5:50 آغاز شده و بار ترافیکی در محورهای شمالی نیز از حدود ساعت 7 صبح شکل می‌گیرد.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ درباره مساحت ترافیک در یک روز عادی گفت: مساحت ترافیک تهران در یک روز عادی از 1100 تا 1300 کیلومتر مربع است.

موسوی پور در مورد روزهای بارانی و ترافیک پایتخت نیز اظهارکرد: در روزهای بارانی ترافیک غرب تهران از ساعت 5:15 شکل گرفته و تقریبا 15 دقیقه زودتر از حالت عادی آغاز می شود. در محورهای شرقی نیز حدود 10 دقیقه زودتر آغاز شده و از ساعت 5:50 شکل می‌گیرد. ترافیک محورهای جنوبی هم از ساعت 5:40 صبح آغاز می شود؛ اما ساعت شروع ترافیک در محورهای شمالی از همان ساعت 7 است و تفاوتی با روزهای عادی ندارد.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ درباره طول ترافیک پایتخت در یک روز بارانی و عادی نیز گفت: طول ترافیک صبحگاهی در یک روز بارانی مانند روز شنبه که ما شاهد بارش باران و برف بودیم در هنگام صبح بین 200 تا 240 کیلومتر است که در روز عادی این عدد 130تا 150 کیلومتر است. همچنین طول ترافیک عصرگاهی در یک روز بارانی از 290 تا 350 کیلومتر است که در روز عادی 230 تا 260 کلیومتر است.

به گفته وی، زمان پیک و اوج ترافیک تهران در روزهای بارانی نیز نیم ساعت بیشتر یعنی از ساعت هشت صبح آغاز شده و در عصرها نیز ساعت 18:45 اوج بار ترافیکی در شهر تهران است. در این ایام شروع ترافیک صبحگاهی 5:45 صبح و خاتمه آن در عصر 22:30 است. در واقع می‌توان گفت که بارندگی یک ساعت و پانزده دقیقه شروع و خاتمه ترافیک را افزایش می‌دهد.

وی اضافه کرد: مساحت کل ترافیک در یک روز بارانی از 1300 تا 1700 کیلومتر مربع است و نتیجه گیری که می توان از این عدد و ارقام داشت این است که تقریبا بار صبحگاهی در یک روز بارانی تقریبا نیم ساعت زودتر شروع شده و بین روز بار ترافیکی پیوسته ای داریم و در طول صبح تا شب زمان تاخیر با یک ساعت و 15 دقیقه است و زمانی که بارش ها را داریم 35 تا 60 درصد بار ترافیکی در سطح معابر شهر تهران افزایش پیدا می کند که در روز شنبه 27 آذرماه با 1701 کیلومتر مربع پر ترافیک ترین روز سال را شاهد بودیم و این رکورد شکسته شد.

موسوی پور درباره چرایی افزایش ترافیک و تراکم در روزهای بارانی نیز گفت: دلیل این افزایش این است که در روزهای بارانی سفرهایی که با موتورسیکلت انجام می شد با خودروها و وسایل نقلیه شخصی انجام می پذیرد و تعداد زیادی از شهروندان که از حمل و نقل عمومی استفاده می کردند از خودروهای شخصی و تک سرنشین استفاده می کنند که همین امر باعث افزایش تراک و ترافیک می شود.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی