پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

آغاز طرح امدادی ویژه نوروز ۱۴۰۱ سایپا / اعلام آمادگی ۹۴۰ نمایندگی و واحد سیار امدادی

سایپا یدک در راستای ارائه خدمات به مشتریان، طرح امداد رسانی نوروزی خود را با اعزام اکیپ‌های سیار آغاز کرد. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو سایپا یدک در راستای ارائه خدمات به مشتریان، طرح امداد رسانی نوروزی خود را با اعزام اکیپ‌های سیار آغاز کرد. لازم به ذکر است که این طرح امدادی از […]

سبحان قالیباف
چهارشنبه - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

سایپا یدک در راستای ارائه خدمات به مشتریان، طرح امداد رسانی نوروزی خود را با اعزام اکیپ‌های سیار آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

سایپا یدک در راستای ارائه خدمات به مشتریان، طرح امداد رسانی نوروزی خود را با اعزام اکیپ‌های سیار آغاز کرد.

لازم به ذکر است که این طرح امدادی از امروز ۲۵ اسفندماه تا ۱۴ فروردین ماه اجرا می شود.

علیمردان عظیمی رییس هیئت مدیره سایپا خطاب به کارکنان این گروه خودروسازی‌ اظهار کرد: وظیفه این گروه خودروسازی است تامتناسب با افزایش سفرها ماهم افزایش خدمات داشته باشیم و این اقدام در این گروه به نوعی فداکاری است. چراکه همکاران ما ازتعطیلات خود صرفه نظر می کنند تا به مشتریان بهترین خدمات را ارائه دهند.

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی به صورتی باید باشد که خدمات به موقع باشد خارج از این وقت مورد نظر دیگر این لذت ارائه خدمت فایده ایندارد.

این مقام مسئول در گروه سایپا بیان کرد: قیمت ها باید مورد نظارت باشد تا حتی یک ریال بیش از مقدار مصوب نباشد حتی در ارتباطبا خودروهایی که در مجموعه سایپا نیست.

همچنین در حاشیه این مراسم طرحی در راستای منویات مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و احترام به حقوق‌ مشتریان به نام طرحتوسعه خودروهای جایگزین افتتاح شد. این طرح به این منظور که مشتریانی که خودروهای آنها به منظور تعمیر در نمایندگی حضور داردخودرویی تحویل خواهند گرفت.

علیمردان عظیمی رییس هییت مدیره گروه سایپا در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به افزایش سفرها در سال جاری، این گروه در نظر دارد تا خدمات بیشتری به مشتریان خود ارائه کند که شامل افزایش تعداد اکیپ ها و خدمات می شود.

وی ادامه داد: بیش از ۱۷۰۰ مرکزی خدماتی گروه سایپا اعلام آمادگی کردند همچنین ۵ هزار نفر از پرسنل سایپا برای ارائه خدمت آماده هستند و ۹۴۰ نمایندگی و اکیپ سیار نیز در نقاط مختلف و جاده های مواصلاتی آماده ارائه خدمات خواهند بود.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی