نمایشگاه تخصصی صنعت بتن آماده و صنایع وابسته برای اولین بار در استان اردبیل میزبان سازمان ها و اهالی این استان است. این دوره از نمایشگاه که برای نخستین بار در اردبیل برگزار می شود، نشان از اهمیت و ظرفیت های این استان است.
به گزارش پایگاه جوان خودرو؛
شرکت آراسب دیزل به عنوان یکی از نمایندگان شرکت آرین دیزلاین بار با محصولات شکموتو در این نمایشگاه تخصصی حضور خواهد داشت تا کاربری این محصولات را در حوزه بتن، سیمان وصنایع وابسته به معرض نمایش بگذارد. با توجه به اینکه صنعت جذاب بتن و سیمان همواره از چشم شرکت های فعال در حوزه حمل و نقل پوشیده نبوده است، این بار نیز آرین دیزل در این نمایشگاه آماده است تا قابلیت های محصولات شکموتو را به سازمان های فعال در این حوزه نشان دهد. کامیون های X5000شکموتو با وجود آنکه مدت نسبتاً کوتاهی است که وارد بازار ایران شده، ولی به واسطه کیفیت بالای محصولات و شبکه خدمات گسترده اش در سرتاسر کشور توانسته جایگاه خوبی را در بازار ایران و صنایع تخصصی کسب نماید. از جمله محصولاتی مانند کمپرسی و میکسر که کاربری متناسب با صنایعی مانند بتن، سیمان، ساختمان و غیره دارد، در این نمایشگاه برای شرکت کنندگان به معرض نمایش گذاشته شده است.
شرکت آراسب دیزل در سال جاری با حضور در نمایشگاه بتن شیراز فرصتی را برای صنایع جنوب کشور جهت بازدید و خریدمحصولات شکموتو ایجاد کرد و در ادامه با حضور در نخستیننمایشگاه تخصصی صنعت بتن آماده و قطعات بتنی، سیمان وصنایع مرتبط اردبیل فرصتی مناسب برای سازمان ها و فعالان این صنعت جهت آشنایی و خرید محصولات شکموتو فراهم کرده است.
شهر اردبیل از 11 الی 13 دی ماه میزبان نخستین نمایشگاهتخصصی صنعت بتن آماده و قطعات بتنی، سیمان و صنایعمرتبط است و علاقه مندان می توانند از ساعت 15 الی 21 از غرفه شرکت آراسب دیزل در نمایشگاه بین المللی اردبیل بازدید کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه خود را بنویسید