یکی از مهم ترین و پر بازدیدترین غرفه های نمایشگاه های تمام دنیا بدون شک غرفه ای است که همیشه با ترکیب دو رنگ سازمانی آبی و سفید تزئین می شود. با آن خودروهایی که در تمام ژانرها، اسپرت هستند. غرفه ب ام و که سال هاست در ایران با پرشیا خودرو شناخته می شود. در شیراز 1404 هم پرشیا خودرو پر و پیمان ظاهر شده است آن هم با غرفه ای مملو از آلمانی های دوست داشتنی. بخصوص بخش ب ام و های این غرفه که با لیست تقریباً کاملی از محصولات آمده است.
همیشه گفته شده است که هر کار هنرمندانه، زیبا و موفقی یک کپی یا یک ورژن ناموفق، زشت، شکست خورده و دوست نداشتنی دارد. این درنیای خودروها نیز صادق است. بدون شک ب ام و E46 یکی از شاهکارهای تاریخ خودروی جهان است. فکر اینکه خود ب ام و یک ورژن زشت و شکست خورده از E46 ساخته باشد هم شاید دور از ذهن باشد.
اما این اثر هنری ب ام و هم از قائده کلی مستثنی نیست و یک ورژن زشت شکست خورده دارد، فاجعه ای به نام E46/5. ب ام و E46/5 دومین و البته آخرین نسل ب ام و سری 3 کامپکت است. یک خودروی هاچبک 3 در روی پلتفرم نازنین E46. اما اینکه چطور شد که طراحان ب ام و در سال 2001 تصمیم گرفتند برای نسخه کامپکت E46 طراحی چراغ های جلو و عقب را تغییر دهند دقیقاً مشخص نیست. چراغ های جدا از هم در جلو و یک چراغ ذوزنقه ای شکل بد قواره در عقب آن را بیشتر شبیه به یک آبستره زشت از E46 کرد.
ب ام و E46/5 همانطور که انتظار می رفت شکستی جدی خورد. طوری که باعث شد کلاس سری 3 کامپکت در دومین نسل برای همیشه متوقف شود و با اولین نسل سری 1 جایگزین شود. نسل اول سری 1 بر اساس پلتفرم بازنگری شده سری 3 و بدون اصرار به همسو بودن با آن با نام E8x تولید شد. ب ام و های E81، E82، E87 و E88 بین سال های 2004 تا 2013 تولید شدند. با وجود اینکه ب ام و سری 1 نسل اول همچنان زیبا نبود اما به عنوان سطح ورودی خریداران به دنیای ب ام و مورد پذیرش قرار گرفت.
پس از آن مدل های سه در و پنج در ب ام و سری 1 در نسل های بعدی یعنی F20/21، F40 و F70 به بلوغ کافی رسید و سری 1 کوپه و کانورتیبل با سری 2 جایگزین شد. ب ام و سری1 حاضر در نمایشگاه خودروی شیراز 1404 از سری های F70 و F52 است. ب ام و سری 1 F70 که جدیدترین نسل این خودرو است یک خودروی هاچبک 5 در است که پلتفرمی مشترک با مینی کانتریمن و مینی کلابمن دارد. با وجود ابعاد کوچک، شکل طراحی این خودرو بخصوص در قسمت دماغه، بسیار کشیده به نظر می آید. چراغ های باریک و بلند به افزودن حس کشیدگی در این طرح کمک کرده است.
ب ام و سری 1 که به شیراز آمده است از نوع 120i است. این ب ام و از یک موتور سه سیلندر 1500 سی سی توربو بهره می برد که توان تولید 156 اسب بخار قدرت و 240 نیوتن متر گشتاور را دارد. اگر فکر می کنید این توان و گشتاور برای ب ام و 120i کم است بد نیست بدانید که حداکثر سرعت این خودرو روی 230 کیلومتر بر ساعت محدود شده است.
جعبه دنده ب ام و 120i از نوع 7 سرعه اتوماتیک است که در کمال تأسف قدرت و گشتاور تولید شده در موتور خودرو را به محور جلوی این خودرو انتقال می دهد. امکاناتی نظیر سیستم استارت-استاپ، اتوهلد، ترمز پارک برقی، کنترل حرکت در سربالایی و سرپایینی، تهویه مطبوع اتوماتیک و رادار پیشگیری از تصادف از جملهآپشن های ب ام و 120 سری F70 است.
پیشتر اشاره شد که در سال 2014 ب ام و سری2 جایگزین سری1 کوپه و کانورتیبل شد. این روند تا به امروز نیز ادامه دارد. حتی نمونه تقویت شده یا همان M پکیج در سری1 تعریف نشده اما M2 به عنوان یادآوری بر 2002 معروف معرفی شد. سری 2 که تقریباً در تمام بازارهای جهان به عنوان خودرویی کوپه و اسپرت اما کوچک و ارزان قیمت شناخته می شود که حالا به نسل دوم هم رسیده نسخه هایی خاص هم دارد. از جمله این نسخه ها سری گرن کوپه است که توسط پرشیا خودرو به شیراز آمده است. ب ام و سری 2 گرن کوپه یا همان F74 مانند نسل قبلی خود برای بازارهایی ساخته شده است به غیر از چین که به خودروهای کوچک سدان علاقه دارند. این خودرو درواقع یک سدان متوسط اما کم عرض و با ویژگی های اسپرت است. ازجمله آنها می توان به شیشه های بدون فریم درهای آن اشاره کرد.
ب ام و سری 2 ای که پرشیا خودرو با خود به شیراز آورده است از نوع 225i است این خودرو از یک موتور چهار سیلندر 2 لیتری توربو برای تولید 178 اسب بخار قدرت و 280 نیوتن متر گشتاور استفاده می کند. این سدان اسپرت یک جعبه دنده هفت سرعته دارد و محور محرک آن برخلاف بیشتر ب ام و ها محور جلو است.
پرشیا خودرو ب ام و 220i را با لیست قابل توجهی از امکانات به شیراز آورده است. پکیج کاملی از رادارها بخصوص رادار عابر پیاده، سنسورهای پارک، سیستم های ناوبری، کیت M فول پکیج، صندلی های اسپورت برقی در ردیف جلو اتوهلد و ترمز پارک برقی از جمله این امکانات است.
شاید سری3 را بتوان اصیل ترین نسل ب ام و دانست. تاریخ ب ام و در واقع به دو بخش تقسیم می شود، قبل ب ام و 3000 و 2002 و بعد از آنها. ب ام و تا قبل از این دو اسطوره نه تنها برای بنز که رقیب جدی ای برای هیچ یک از خودروسازان اروپایی نبود. تا جایی که برای نجات از ورشکستگی، خودروی سوپر اقتصادی ایزتا را تولید کرد. اما ب ام و 3000 و پس از آن 2002 ناگهان بازی را تغییر دادند. دنیا ب ام و را بیشتر از قبل شناخت و این برند برای همیشه با شاخصه دینامیک و اسپرت بودن شناخته شد. ب ام و سری 3 را به نوعی ساختار یافته و چهارجوب دار شده همان 2002 می دانند. معمولاً بالاترین توانمندی دینامیکی و حس رانندگی اسپرت در نسخه پایه ای ب ام و را می توان روی سری 3 تجربه کرد.
بازارسنجی و بازاریابی یکی از بخش های بسیار مهم و حیاتی فرآیند هر نوع فعالیت اقتصادی است. شما حتی اگر یکی از شناخته شده ترین برندهای جهان یعنی ب اما و هم باشید نباید از این فرایند غافل شوید. به همین جهت ب ام و هم همواره نگاهی ویژه به بازارهای بزرگ و پر مخاطبی مثل چین داشته است. این سندروم نسخه لانگ برای خودروهای کم عرض سلیقه عجیب و خاص بازار چین است. سری 3 وارداتی پرشیا خودرو نیز از نسخه لانگ این خودرو است.
نسل حاضر ب ام سری3 با کد اتاق G20 شناخته می شود. نسل قبلی آن که با کد اتاق F30 شناخته می شود هنوز هم یکی از ب ام و های محبوب و پرطرفدار بازار ایران است. ب ام و سری3 G20 تا حدود زیادی نسبه به نسل قبلی خود محافظه کاری را کنار گذاشته و چهره ای تهاجمی تر و تا حدود متفاوت به خود گرفته است. البته این جسارت در طراحی تا حدی نبوده است که به فاجعه ای مثل سری 7 جدید منتهی شود. چراغ های جذاب و کشیده ب ام و با تکنولوژی ال ای دی بسیار پیشرفته در کنار جلو پنجره ای که به اندازه کافی بزرگ است و پره هایی که قابلیت باز و بسته شدن خودکار را دارند نمایی خاص و بسیار ب ام طور به این سری3 دوست داشتنی داده اند.
در طراحی داخلی ب ام و سری3 وارداتی پرشیا خودرو تنها چیزی که توی ذوق می زند همین ترند بی مزه این روزهای دنیای خودرو یعنی کلاستریوسته با مولتی مدیا است. یک مانیتور مستطیلی کشیده که هیچ روحی ندارد. اما الباقی موارد داخل ب ام و سری3 مثل همیشه هیجان انگیز و جوان پسن است. صندلی ها هم که کاملاً اسپرت و ارگونومیک طراحی شده اند و سرنشین ها را به طور کامل دربر می گیرند.
یک موتور چهار سیندر توربو به حجم 2 لیتر برای ب ام و 325i توانی برابر با 185 اسب بخار و گشتاوری برابر با 300 نیوتن متر تولید می کند. خوشبختانه ب ام و در سری 3 هنوز یک ب ام و تمام عیار است و قدرت و گشتاور تولیدی موتور از طریق یک گیربکس 8 سرعته به محور عقب منتقل می شود. ترمزهای دیسکی خنک شونده و سیستم های کنترل پایداری به همراه لیست کاملی از ایربگ ها از پرده ای جانبی و وسط از جمله امکانات ایمنی ب ام و 325i است. لیست کاملی از رادارها و سامانه های کنترل ناوبری به همراه کیت M فول پکیج، سقف پانورامیک و سیستم اتوپارک، چراغ های فول ال ای دی با نوربالای اتوماتیک هم از جمله امکانات رفاهی ب ام و سری 3 است.
سال ها بود که سری5 ب ام و به عنوان نسخه کوچکترو البته ارزان تر سری 7 شناخته می شد. بخصوص بعد از سال 2010 و پایان ب ام و های اتاق E60 سال های متمادی بود که نمی شد هویت مستقلی برای اتاق 5 درنظر گرفت. اما در نسخه G68 نه تنها ب ام و سری5 هویت مستقلی پیدا کرده است بلکه پس از اعتراض گسترده طرفداران سنتی ب ام و به طراحی نسل جدید سری7، به نوعی اتاق G68 بازگشت ب ام و به اصالت خود بود.
در نمای ظاهری طراحی ب ام و سری 5 برخلاف نسل های قبلی بسیار تهاجمی و اسپرت دارد. به گونه ای که شاید از نظر برخی جزئیات حتی اسپرت تر و تهاجمی تر از ب ام و سری3 G20 هم به نظر برسد. این خودرو از پلتفرم CLAR ب ام و بهره می برد. این پلتفرم اولین بار در سال 2015 برای ب ام و های سری 7 با کد اتاق G11 استفاده شد. پس از آن برای سری 8، X5، X6، X7 و XM نیز از همین پلتفرم استفاده شد. همانطور که مشخص است این پلتفرم از ابتدا تا به امروز برای تعدادی از خودروهای موفق ب ام و در بازار استفاده شده است. شاید همین قابلیت های پلتفرم است که به طراحان و مهندسین ب ام و اجازه داده تا تمام هنرنمایی خود را روی سری 5 G68 انجام دهند. البته تنها تفاوت G68 با G60 در طول فاصله محوری است که G68 نسخه لانگ بوده و فاطله محوری بیشتری دارد.
خوشبختانه با توجه به محدودیت های کمتر در سامانه خودروهای جانبازی، پرشیا خودرو مدل 525Li که یکی از پکیج های خوب اتاق 5 ب ام و است را برای عرضه در بازار کشور درنظر گرفته است. این خودرو از سیستم هیبرید خفیف بهره می برد. به این صورت که در کنار موتور بنزین 190 اسب بخاری و 310 نیوتن متری اش یک موتور 48 ولتی هم وجود دارد. این موتور برقی کوچک صرفاً هنگام شتابگیری ها، حرکت های پرفشار و فواصل بین دنده ها وارد می شود تا ب ام و 525Li بتواند به بهترین شکل ممکن عمل کند. سنسور نور و باران، چراغ های ال ای دی با امکان نوربالای اتوماتیک، سقف پانوراما و شارژر وایرلس تلفن همراه از جمله امکانات این خودرو است. درضمن جعبه دنده ب ام و 525Li از نوع هشت سرعته اتوماتیک و محور محرک آن محور عقب خودرو است.
ب ام و از آن برندها و از آن محصولاتی است که در ایران با خود یک خرده فرهنگ خاص را به همراه می آورد. ب ام و سواری یعنی زندگی در لحظه اکنون، یعنی لذت بردن از آنچه هست. اصولاً آنان که ب ام و را برای خرید انتخاب می کنند بیش از آنکه به استهلاک و هزینه نگهداری و غیره بیندیشند در فکر لذت بردن از لحظات خود هستند، حتی لحظاتی که قرار است پشت فرمان در جاده یا ترافیک طی شود. درواقع این نوع تفکر هیچگونه قرابتی با طرفداران خودروهای ژاپنی یا کره ای ندارد. حتی طرفدران مرسدس بنز نیز بیشتر در پی اصالت و شخصیت برند هستند تا لذت رانندگی. این چیزی است که خیل مردم را در شیراز در تمام طول نمایشگاه به غرفه جذاب پرشای خودرو کشاند. امیدواریم شرایط به گونه ای پیش برود تا بخش قابل توجهی از طرفداران ب ام در ایران امکان بهره مندی از این محصولات جذاب دوست داشتنی را داشته باشند.
دیدگاه خود را بنویسید