پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

وزارت صنعت

وزارت صمت باید درباره تاخیر در تحویل خودرو به مردم پاسخگو باشد

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر این موضوع که شرکت‌ها باید از لحاظ مبانی حقوقی پاسخگو باشد، عنوان کرد: باید مجوزی که به شرکت‌ها اعطا می‌شود همراه با پشتوانه باشد. وزارت صمت بدون اینکه تضمینی بگیرد به شرکت‌ها مجوز می‌دهد. به هر کسی که دوست دارند مجوز می‌دهند. باید پاسخ دهند که چرا مجوز را به کسانی می‌دهند که مسئولیتی در قبال قول و تعهد خود ندارند.

فاطمه علی اصغری
چهارشنبه - ۲ مهر ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛

فرهاد طهماسبی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، درباره تاخیر در تحویل خودروهای وارداتی و خوردوهای داخلی گفت: شرکت‌ها به تعهدات خود درباره زمان تحویل خودرو عمل نمی‌کنند و مردم هم گلایه‌های بسیاری در این خصوص دارند.

این نماینده مجلس درباره عواملی که موجب بروز این مشکل شده است، توضیح داد: وزارتخانه‌ای که مجوز تولید و واردات می‌دهد باید از این مجموعه‌ها بخواهد که به تعهدات خود عمل کنند. باید مشخص باشد که هر کدام از مجموعه‌های تولیدکننده و واردکننده چقدر به تعهدات خود عمل کرده‌اند و به صورت شفاف عدد و رقم ارائه شود.

وزارت صمت بدون اینکه تضمینی بگیرد به شرکت‌ها مجوز می‌دهد

طهماسبی با تاکید بر این موضوع که شرکت‌ها باید از لحاظ مبانی حقوقی پاسخگو باشد، افزود: باید مجوزی که به شرکت‌ها اعطا می‌شود همراه با پشتوانه باشد. وزارت صمت بدون اینکه تضمینی بگیرد به شرکت‌ها مجوز می‌دهد. به هر کسی که دوست دارند مجوز می‌دهند. باید پاسخ دهند که چرا مجوز را به کسانی می‌دهند که مسئولیتی در قبال قول و تعهد خود ندارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه با تاکید بر رصد و نظارت دقیق بر عملکرد شرکت‌ها و وزارتخانه گفت: دستگاه‌های نظارتی باید با وزارت صمت و هر جای دیگری که کوتاهی و تخلف کرده و عدم اجرای صحیح قانون داشته، برخورد کنند.

او در پاسخ به این سوال که ممکن است عدم تخصیص ارز به خصوص درباره خودروهای وارداتی موجب بروز این مشکلات و تاخیر در تحویل خودرو شده باشد، گفت: عدم تخصیص هم می‌تواند یکی از دلایل تاخیر در تحویل خوردوها باشد که مسئولیت آن هم با وزارت صمت است. یک نفر را بر صندلی نشانده‌اند و همه اختیارات را هم به او سپرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تجارت نیوز

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی