پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

خط تولید ایران خودرو

نیاز صنعت خودرو کشور به 3 میلیارد دلار ارز برای تولید یک میلیون و 200 هزار خودرو

به گفته دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان،با توجه به برنامه امسال خودروسازان برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، ارز مورد نیاز این صنعت حدود سه میلیارد دلار می‌شود که شامل قطعه‌سازان و خودروسازان است. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو آرش محبی‌نژاد دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و […]

سبحان قالیباف
دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹

به گفته دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان،با توجه به برنامه امسال خودروسازان برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، ارز مورد نیاز این صنعت حدود سه میلیارد دلار می‌شود که شامل قطعه‌سازان و خودروسازان است.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

آرش محبی‌نژاد دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان اظهار کرد: کشور در تنگنای ارزی قرار دارد و از ابتدای امسال تاکنون ارز نیمایی به قطعه‌سازان تخصیص نیافته است.

وی بیان کرد: به‌ویژه اکنون که در شرایط تحریم به سر می‌بریم، حجم زیادی از ارز وجود دارد که افراد نمی‌توانند منشأ مشخص آن را ارائه کنند.

محبی‌نژاد با بیان اینکه بانک مرکزی همواره تاکید ویژه‌ای روی مشخص بودن منشأ ارزها داشته، تاکید کرد: این در حالی است که با این سیاست، برای تحریم‌کنندگان نیز منشأ ارزها مشخص می‌شود و دیگر نمی‌توان به دور زدن تحریم‌ها ادامه داد.

این مقام صنفی در پاسخ اینکه آیا امکان استفاده از گزینه واردات بدون انتقال ارز برای قطعه‌سازان وجود دارد، اشاره کرد: بیشترین حجم گردش اقتصادی و تولید ارزش افزوده در کشور مربوط به صنعت خودرو است و اگر غیر از این باشد و تامین ارز برای این صنعت انجام نشود، نمی‌توان به شعار «جهش تولید» جامه عمل پوشاند.

وی گفت: با توجه به برنامه امسال خودروسازان برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، ارز مورد نیاز این صنعت حدود سه میلیارد دلار می‌شود که شامل قطعه‌سازان و خودروسازان است. محبی‌نژاد بیان کرد: با تداوم نهضت داخلی‌سازی، امید می‌رود هر روز شاهد کاهش ارزبری در صنعت خودرو باشیم و پیش‌بینی می‌شود این نیاز تا پایان امسال به کمتر از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برسد.

وی گفت: اکنون میز نخست داخلی‌سازی در صنعت خودرو به سرانجام رسیده و به‌نظر می‌رسد با اجرایی شدن کامل میز‌های دو، سه و چهار، شاهد افزایش داخلی‌سازی‌ها و کاهش ارزبری در این صنایع باشیم.

انتهای پیام/ منبع: ایرنا

عرضه محصول جدید در بهمن/ افزایش تیراژ مسیر خرید ارزان

آغاز مجدد فعالیت کارخانه های فیات کرایسلر در برزیل

فروش اقساطی محصولات فورد جنرال موتورز به منظور تامین نقدینگی

اعطای ارز دولتی به قطعه سازان و بخش تولید نباید قطع شود

آزاد شدن واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز توسط بانک مرکزی رد شد

افزایش میزان مطالبات قطعه سازان از خودروسازان

قطعه سازان خواستار تخصیص ارز مورد نیاز برای تامین مواد اولیه خود شدند

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی