در مسیر جدید واردات خودرو که به تازگی آغاز شده، بعضی خودروها از برندهای معتبر اروپایی و آسایی حسابی جلب توجه می کنند. یکی از برندهای معتبری که در دور جدید واردات خودرو به ایران آمده، سوزوکی نام آشناست که سال ها پیش (دهه 80 شمسی) بعضی محصولاتش از جمله ویتارا و کیزاشی در ایران عرضه می شدند.
به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو؛
فصل جدید حضور سوزوکی در ایران با راسا موتور رقم خورده و انصافا سبد متنوعی از محصولات سوزوکی، از هاچ بک و سدان گرفته تا شاسی بلند بیراهه نورد را عرضه کرده است. نکته جالب اینجاست که بعضی از مدل های جدید سوزوکی که به ایران آمده اند، مثل دیگر وارداتی ها قیمت عجیبی و غریبی ندارد و یکجورهایی با خودروهای اقتصادی بازار رقابت می کنند. یکی از این خودروها، سوزوکی سیاز مدل 2023 است. خودرویی که حدود یک سال از حضور آن در کشور می گذرد و به مشتریان تحویل شده است.
سیاز از از سال 2014 تاکنون در بازارهای هند، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی حضور دارد. حالا ایران مقصد جدید این سدان اقتصادی است. ظاهر سیاز نکته و حرف عجیب و غریبی ندارد و همان چیزیست که از یک سدان اقتصادی انتظار دارید. یک طراحی منطقی و هماهنگ که می تواند سال ها تازگی خود را حفظ کند. رینگ های 16 اینچی با هیکل خودرو متناسب هستند و می توان قسمت جلو را به عنوان نقطه اوج طراحی بدنه معرفی کرد. طول، عرض، ارتفاع و فاصله میان 2 محور سیاز به ترتیب 4.49،1.73، 1.475 و 2.65 متر است. همچون بدنه و نمای بیرونی، کابین نیز شکل و شمایلی ساده و به دور از اضافه گویی دارد. اما نکته مهم اینجاست که کیفیت متریال استفاده شده و از همه مهمتر کیفیت مونتاژ قطعات دلجسب است.
درست همان چیزی که از یک خودرو ژاپنی انتظار دارید. صندلی ها و فرمان با چرم مصنوعی روکش شده اند و حس خوبی به سرنشین منتقل می کنند. فضای پای صندلی ها چه در عقب و چه در جلو مناسب است . صندوق بار 510 لیتری آن یکی از برتری های آن نسبت به رقبای هم کلاسش در بازار به شمار می رود. ورژن عرضه شده سوزوکی سیاز در بازار ایران به سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمهای، حسگر نور، چراغهای LED جلو، تهویه مطبوع خودکار با دریچه برای سرنشینان عقب، نمایشگر لمسی 7 اینچی با دوربین عقب و پشتیبانی از بلوتوث و مسیریاب، حسگر پایش فشار باد تایرها، آینه های تاشو برقی، مجهز شده است. البته جای خالی بعضی موارد مثل سانروف و حسگر باران میان فهرست امکانات سیاز حس می شود.
زیر کاپوت سیاز یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری جا خوش کرده است. پیشرانه که با کد فنی K15B شناخته می شود و می تواند 103 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن متر گشتاور تولید کند. توان خروجی پیشرانه سیاز چمشگیر نیست، اما مصرف سوخت (حدود 6 لیتر در هر 100 کیلومتر به صورت ترکیبی) و استهلاک پایین آن و حساسیت کمترش نسبت به پیشرانه های توربو باعث شده تا برای استفاده روزمره و طولانی مدت خودرویی کم دردسر و کاربردی باشد.
برگ برنده سیاز در ترافیک های شهری، یک گیرباکس 4 سرعته اتوماتیک است که توان پیشرانه را به چرخ های جلو منتقل می کند. وزن تریبی سیاز حدود یک تن تا یک تن و صد کیلوگرم است. مشخصات و توان پیشرانه، گیربکس اتوماتیک 4 سرعته و وزن بدنه ما را یاد پژو 206 تیپ 6 می اندازد. این یعنی سیاز آنقدرها هم که فکر می کند خودرو تنبل و کندی نیست و می تواند عملکرد راضی کننده ای داشته باشد. سیستم تعلیق سوزوکی سیاز در محور جلو مک فرسون و در محور عقب از نوع توییست بیم است.
انتهای پیام/
دیدگاه خود را بنویسید