پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

آغاز‌به‌کار نمایشگاه قطعات

آغاز‌به‌کار نمایشگاه قطعات و مجموعه‌های خودرو اصفهان

همراه با ۱۸ سازنده زنجیره تامین گروه صنعتی ایران‌خودرو، شرکت ساپکو در نمایشگاه بیست‌ویکم قطعات و مجموعه های خودرو حضور دارد.

فاطمه علی اصغری
پنجشنبه - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو به نقل از ایکوپرس- این رویداد تخصصی صنعت قطعه‌سازی کشور که با ۲۰درصد افزایش ابعادی و مشارکت همراه بوده، میزبان ۱۶۳ سازنده در وسعتی بیش از شش هزار مترمربع است.

در نمایشگاه امسال که با حضور مهدی اشتری، مدیرعامل ساپکو آغاز به‌کار کرد، توانمندی های زنجیره تامین معرفی شد.

بیست و یکمین نمایشگاه قطعات خودرو از ۲۷ تا ۳۰ مردادماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ میزبان بازدیدکنندگان است.

غرفه ساپکو در چهار بخش تخصصی؛ شامل طراحی‌مهندسی تعلیق، ترمز، فرمان و چرخ، تزیینات داخلی و خارجی، قوای محرکه و سیستم‌های جانبی و همچنین سیستم‌های الکتریکال و الکترونیک هوشمند خودرو به معرفی پروژه‌های خودکفایی و توانمندی‌های فنی اختصاص خواهد پرداخت.

حضور ساپکو در این نمایشگاه فرصتی مناسب برای گسترش همکاری‌های صنعتی، تبادل دانش فنی و حمایت از توانمندی‌های داخلی در راستای توسعه و ارتقای صنعت خودرو کشور به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی