پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

VW_voleswagen_building_ساختمان فولکس واگن

توافق فولکس واگن با دو شرکت ایرانی

بنا به گفته سفیر ایران در آلمان فولکس واگن با دو شرکت ایرانی برای همکاری در تولید محصول به توافق رسیده و به ایران خودرو و سایپا جواب رد داده است. علی ماجدی در حالی از توافق هلدینگ فولکس واگن با دو شرکت ایرانی برای تولید محصولات این شرکت در ایران خبر داده که در […]

سهیل زنگنه
یکشنبه - ۱۵ فروردین ۱۳۹۵

بنا به گفته سفیر ایران در آلمان فولکس واگن با دو شرکت ایرانی برای همکاری در تولید محصول به توافق رسیده و به ایران خودرو و سایپا جواب رد داده است.

علی ماجدی در حالی از توافق هلدینگ فولکس واگن با دو شرکت ایرانی برای تولید محصولات این شرکت در ایران خبر داده که در بین گزینه‌های موجود هیچ‌یک از خودروسازان بزرگ دولتی دیده نمی‌شود.

آنگونه که سفیر ایران در آلمان به ایلنا گفته مسئولان هلدینگ فولکس واگن اگرچه برای انتخاب پارتنر به پاسخ قطعی نرسیده‌اند اما در حال حاضر با دو شرکت به توافق رسیده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز، فولکس واگن یک هلدینگ قوی شامل آئودی، اسکانیا و پورشه است که پس از توافق هسته‌ای میان ایران و غرب مورد توجه برخی خودروسازان داخلی برای تولید محصول قرار گرفته است. در ابتدا ایران‌خودرو از احتمال انتخاب این شرکت به عنوان، چهرمین شریک تجاری خود خبر داد اما مذاکرات این دو به نتیجه نرسید و در نهایت خودروسازان بزرگ کشور نتوانستند با این شرکت به توافق برسند.

فولکس به طور همزمان مذاکرات خود را با چند شرکت ایرانی ادامه داد که در این میان خبرها حاکی از به توافق رسیدن آن با صنایع خودروسازی کرمان و شرکت ماموت است.

این خودروساز آلمانی که پیش از تحریم‌ها نیز در بم مشغول فعالیت بود بیشتر متمایل است تا با تشکیل مثلث ایرانی- چینی- آلمانی از توان سه کشور برای تولید خودرو بهره جوید.

از سویی دیگر در بخش تولید خودروهای دیزلی و تجاری مذاکراتی را با شرکت ماموت که متعلق به خاندان فردوس است، شروع کرده تا تولید برخی محصولات خود را در این شرکت آغاز کند.

پیش از این نیز عضو هیات مدیره شرکت فولکس در سفر به ایران از احتمال همکاری این شرکت با ایران خبر داده بود اما پروسه رسیدن به قرارداد را سخت اعلام کرده بود.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان نیز سال گذشته در دیدار با وزیر حمل و نقل آلمان با اشاره به وجود 60 هزار کامیون فرسوده از خودروسازان آلمانی خواسته بود تا با ایران در زمینه تولید کامیون همکاری کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

تفاهم نامه همکاری ایران و اتریش در زمینه خودرو امضا شد.

رنو میخواهد شریک استراتژیک صنعت خودرو ایران باشد.

قیمت گذاری دولتی خودرو مانع ورود خودروسازان خارجی

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی