پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

خودروی مافوق صوت

خودروی مافوق صوت بلادهوند LSR چقدر سرعت دارد؟

خودروی مافوق صوت بلادهوند LSR به دنبال شکستن رکورد، قرار است تا به صحرای آفریقای جنوبی برود. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو پروژه ساخت خودروی مافوق صوت “بلادهوند”(Bloodhound) در ماه دسامبر سال گذشته دچار ورشکستگی شد و اعلام شد که توسعه آن متوقف خواهد شد. اما کمی بعد از پشتیبانی مالی برخوردار شد تا […]

سبحان قالیباف
شنبه - ۲۲ تیر ۱۳۹۸

خودروی مافوق صوت بلادهوند LSR به دنبال شکستن رکورد، قرار است تا به صحرای آفریقای جنوبی برود.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

پروژه ساخت خودروی مافوق صوت “بلادهوند”(Bloodhound) در ماه دسامبر سال گذشته دچار ورشکستگی شد و اعلام شد که توسعه آن متوقف خواهد شد. اما کمی بعد از پشتیبانی مالی برخوردار شد تا بار دیگر به اهداف خود در ثبت رکورد سریع‌ترین وسیله نقلیه روی زمین بپردازد.

این خودرو برای اولین بار از زمان بازتولید، در ماه اکتبر به نمایش در خواهد آمد و تیم سازنده اعلام کرد که قصد دارد آزمایش سرعت آن را اواخر سال 2020 در صحرای آفریقای جنوبی انجام دهد.

این خودرو برای ثبت رکورد سریع‌ترین وسیله نقلیه زمینی با سرعت بیش از 1600 کیلومتر در ساعت ساخته می‌شود.

پروژه ساخت خودروی مافوق صوت “بلادهوند”(Bloodhound) در ماه دسامبر سال گذشته دچار ورشکستگی شد و یک کارآفرین به نام “یان وارهورست”(Ian Warhurst) آن را خریداری کرد و پس از تغییر نام خودرو از SSC به LSR(رکورد سرعت زمینی)، عملیات توسعه آن در ماه مارس به یک مرکز تحقیقاتی جدید منتقل شد.

در این مرکز تحقیقاتی کمک‌فنرها و بدنه ارتقا یافت و حسگرهای فشار، بار، سیستم ایمنی آتش نشانی و سیستم ترمز چتری جدید نیز اضافه شد.

این خودرو در تست سرعت اولیه خود در اکتبر 2017 در فرودگاه کورن‌وال نیوکوی به سرعت 337 کیلومتر در ساعت رسیده است.

توسعه دهندگان در آزمایشی که ماه اکتبر در آفریقای جنوبی انجام می‌شود به دنبال رسیدن به سرعت 800 کیلومتر در ساعت خواهند بود. این سرعت به عنوان نقطه عطفی کلیدی و یک تمرین کامل برای شکستن رکورد مدنظر است و طی آن از صدها حسگر جاسازی شده در خودرو استفاده می‌کنند تا بدانند خودرو در سرعت بسیار بالا چگونه رفتار می‌کند.

“یان وارهورست” می‌گوید: من هیجان زده هستم که ما می‌توانیم آزمایش سرعت “بلادهوند” را در آفریقای جنوبی انجام دهیم. این کمپین شکستن رکورد سرعت زمینی در مقایسه با هر کمپین ثبت سرعت دیگری، با فرصت‌هایی که از طریق تکنولوژی دیجیتالی فراهم شده‌اند، آماده شده است.

تیم سازنده برای طراحی خودرو از محاسبات دینامیک سیالات استفاده کرده که به ما امکان جمع آوری و به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به عملکرد خودرو در زمان واقعی را می‌دهد. همچنین چرخ‌ها به طور خاص برای این مسیر طراحی شده‌اند.

اگر همه چیز خوب پیش برود، تیم سازنده در حال برنامه‌ریزی برای ثبت رکورد در اواخر سال 2020 است. رکورد بالاترین سرعت زمینی فعلی 1227.985 کیلومتر در ساعت است.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

آتش زیر خاکستر!/ معرفی 20 سوپر اسپرت برتر دهه 90 میلادی-بخش دوم

عضوی جدید در خانواده ۸/ ب ام و سری ۸ گرن کوپه چه مشخصاتی دارد؟

ستاره راک/ برخورد کاملا نزدیک با یک فورد GT40 کاملا دست‌ساز

کُری خوانی کره ایها!/ از کیا استینگر جدید بیشتر بدانید

 

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی