پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

هواپیما

سوخت هواپیماهای ایرانی در ترکیه تامین نمی شود!/ احتمال کاهش پروازهای ایران به استانبول

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه به توافق صورت گرفته بین دو کشور ایران و ترکیه رویکرد شرکت های ترکیه در عدم تامین سوخت هواپیماهای ایرانی غیرقانونی است. به گزارش پایگاه خبری رسمی جوان خودرو؛ علیم یارمحمدی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رویکرد غیرقانونی شرکت های ترکیه در عدم […]

هادی سیانکی
یکشنبه - ۱۳ آبان ۱۳۹۷

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه به توافق صورت گرفته بین دو کشور ایران و ترکیه رویکرد شرکت های ترکیه در عدم تامین سوخت هواپیماهای ایرانی غیرقانونی است.

به گزارش پایگاه خبری رسمی جوان خودرو؛

علیم یارمحمدی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رویکرد غیرقانونی شرکت های ترکیه در عدم فروش سوخت به هواپیماهای ایرانی در فرودگاه استانبول، گفت: این اقدام شرکت های ترکیه ای مغایر با حسن همکاری ها و روابط دو کشور است، زیرا دو کشور منافع اقتصادی بسیاری برای هم دارند و قطعا این دست اقدام بر این مسائل اثر سوء خواهد گذاشت.

وی تصریح کرد: بر اساس موافقتنامه های امضا شده میان دو کشور، دستگاه های مربوطه موظف به تأمین تجهیزات و مسائل مورد نیاز ایرلاین ها هستند، از این رو شرکت های ترکیه ای باید نسبت به تأمین سوخت هواپیماهای ایرانی اقدام می کردند.

یارمحمدی با بیان اینکه علت توقف فروش سوخت به هواپیماهای ایرانی، ترس شرکت های ترکیه ای از آغاز تحریم ها است عنوان کرد: طبق گفته مقامات ترکیه ای، این کشور جزء کشورهای معاف از تحریم های آمریکا علیه ایران قرار گرفته است، از این رو رویکرد و اقدامات شرکت های این کشور غیرقابل قبول است.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در شرایط کنونی حجم پروازهای هواپیماهای ایرانی به ترکیه بسیار بالا است، حال رویکرد جدید شرکت های ترکیه ای بر میزان پروازهای ایرلاین ها به ترکیه تأثیر می گذارد که قطعا در صورت بروز این مسئله، تأثیر به سزایی در بحث گردشگری و اقتصاد این کشور خواهد داشت.

وی گفت: ما همواره خواهان روابط حسنه و رو به توسعه با کشور ترکیه بوده ایم و این مسئله بارها ثابت شده است، اما قطعا با توجه به حجم معاملات و تبادلات اقتصادی دو کشور، اگر قرار باشد که ایران در این حوزه دچار ضرر و آسیب شود، به طور حتم جمهوری اسلامی گزینه های بسیاری را در این حوزه روی میز دارد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: دولت و مقامات ترکیه باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات ایرلاین ها ایرانی در تأمین سوخت هواپیما صورت دهند، زیرا رفع این مشکلات در توسعه روابط و همکاری های تجاری تأثیرگذار است.

موج دوم گرانی قیمت بلیط هواپیما در راه است

اعتراض ایرلاین ها به اخذ عوارض از بلیت هواپیما توسط شهرداری

پرواز هواپیماهای داخلی با 50 درصدصندلی خالی!

روند رضایت بخش کاهش نرخ بلیت هواپیما / تاثیر 60 درصدی ارز بر هزینه های حمل و نقل هوایی

نرخ بلیت هواپیما اربعین یک میلیون و 600 هزار تومان / نرخ بلیت اتوبوس تغییری نکرد

آغاز تحقیق و تفحص مجلس از قرادادهای هواپیمایی وزارت راه و شهرسازی

تعدیل نرخ بلیت هواپیما با تخصیص ارز از سامانه نیما

فیلترینگ سایتهای فروش بلیت هواپیما به در خواست معاون وزیر راه و شهرسازی

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی