پایگاه خبری رسمی خودرو و صنایع وابسته
شماره مجوز ۸۲۱۸۶ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

هواپیما

قانون جدید دولت کانادا برای شرکت های هواپیمایی

دولت کانادا به تازگی قانون جدیدی را وضع و اعمال کرده که به واسطه آن شرکت های هواپیمایی از ورود مسافران بدون ماسک باید جلوگیری کنند. به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو بر اساس گزارش وب سایت simpleflying، دولت کانادا به تازگی قانون جدیدی را وضع و اعمال کرده که به واسطه آن شرکت های […]

سبحان قالیباف
شنبه - ۳۰ فروردین ۱۳۹۹

دولت کانادا به تازگی قانون جدیدی را وضع و اعمال کرده که به واسطه آن شرکت های هواپیمایی از ورود مسافران بدون ماسک باید جلوگیری کنند.

به گزارش پایگاه خبری جوان خودرو

بر اساس گزارش وب سایت simpleflying، دولت کانادا به تازگی قانون جدیدی را وضع و اعمال کرده که به واسطه آن شرکت های هواپیمایی از تاریخ ۳۰ آوریل سال جاری میلادی از ورود مسافرانی که بدون ماسک قصد ورود به هواپیما را دارند، جلوگیری به عمل بیاورند.

این در حالیست که تمامی مسافران قبل از ورود به مرحله پرواز و ورود به کابین هواپیما توسط کارشناسان و ماموران ویژه مستقر در فرودگاه های این کشور در خصوص علائم ابتلا به ویروس کرونا مورد معاینه و چکاپ دقیق قرار می گیرند تا در صورت وجود هر یک از علائم مشکوک تحویل مقامات و مسئولان بهداشتی مربوطه داده شده و از ورود آنها به هواپیما جلوگیری شود.

به تازگی مایکل اولری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی رایان ایر ایرلند نیز در خصوص لزوم استفاده از ماسک توسط مسافران هواپیما اظهاراتی داشته و تاکید کرده که در صورت عدم استفاده از ماسک های بهداشتی، خالی ماندن صندلی های وسط هواپیما نیز بی فایده خواهد بود.

هم زمان با شیوع ویروس خطرناک کرونا در چین، بسیاری از ایرلاین‌های جهان پروازهای خود به مبدا و مقصد کشورهای مختلف را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و با افزایش شمار قربانیان این ویروس، زمان تعلیق پروازهای خود را تمدید کرده اند تا بدین ترتیب به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس خطرناک کمک کنند.

پیشتر نیز سازمان بین‌المللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) با انتشار یک گزارش در خصوص تاثیرات منفی و شدید شیوع گسترده ویروس کرونا بر درآمدزایی ایرلاین های فعال در سراسر جهان هشدار داده و اعلام کرده بود که تعلیق و لغو پروازها تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا علاوه بر ضرر و زیان های مالی گسترده برای ایرلاین ها، حجم ترافیک هوایی جهان در سال جاری میلادی را نیز با یک کاهش ۴.۷ درصدی روبرو کند که این نخستین بار از بحران‌های مالی در سال‌ های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ میلادی به شمار می رود.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

طرح فاصله گذاری اجتماعی در هواپیما بی فایده است

موتور کارخانه بوئینگ روشن شد

ناپایداری صنعت هوانوردی آمریکا

تحمیل خسارت 3 هزار میلیارد تومانی به شرکت های هواپیمایی

تداوم تعطیلی در شرکت هواپیماسازی بویینگ

دیدگاه خود را بنویسید

کیوسک مطبوعاتی